ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αν αυτός είναι ο κορυφαίος διαιτητής, να το κλείσουμε»

Έντονος στις δηλώσεις του ο Φανούριος Κωνσταντίνου μετά το ματς με το ΑΠΟΕΛ, μιλώντας για την διαιτησία.

Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, η εικόνα υπό τις περιστάσεις και τα προβλήματα ναι. Είχαμε ευκαιρίες να σκοτώσουμε το παιχνίδι, μετά ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες να το πάρει. Ήταν ένα καλό ντέρμπι, επισκιάστηκε από την αρνητική παρουσία του διαιτητή.

Αν αυτή ήταν διαιτησία ενός διαιτητή που κατά πολλούς είναι ο κορυφαίος, τότε πρέπει να το κλείσουμε. Βρίσκει την μπάλα καθαρά και του δίνει κόκκινη; Πού το ανακάλυψε; Πρόκειται για ανακάλυψη. Ήταν από τις πιο κακές διαιτησίες που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω πώς το σκέφτηκε. Ανομοιομορφία σφυριγμάτων. Έδωσε ένα φάουλ στο τέλος γιατί νόμιζε πως είμαστε κουτοί, για να χρυσώσει το χάπι, να κερδίσουμε 20 δευτερόλεπτα… Απίστευτος.

Αν θεωρούν κάποιοι ότι είναι από τους καλύτερους και τον προωθούν, θα μας βρουν απέναντί τους. Δεν είναι διαιτησία πρώτης κατηγορίας αυτή. Εκτός αν ήταν σύμπτωση αυτή η κακή μέρα που βρέθηκε. Μας τιμώρησε και με την Ανόρθωση, μας τιμωρεί όπου μας βρει. Αν αυτό ήταν ντέρμπι να σφυρίξει με αυτόν τον τρόπο… λυπάμαι πολύ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θέλει την εύνοια κανενός για να κερδίσει, ούτε ο Απόλλωνας.

Με αυτή τη διαιτησία πρέπει να κάτσει έναν μήνα έξω. Θα δείτε τους ορισμούς την επόμενη αγωνιστική, θα σφυρίξει ντέρμπι ο κύριος. Από αυτές τις διαιτησίες έχουμε χάσει τίτλους».

Comments
To Top