ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ: «Ήταν λάθος η αλλαγή του Πίττα, δεν ήταν έτοιμος»

Μετά την ήττα από τον Άρη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη. Επικρατεί μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα μας. Όπως με την ΑΕΚ, έτσι και σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Τότε όμως δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σήμερα όχι. Με προβλημάτισε το ότι ο αντίπαλος ήταν πιο γρήγορος, στο γήπεδο και στη σκέψη. Μας έβαλε πίεση. Γίναμε παθητικοί μετά το 1-0 κι αυτό με προβλημάτισε.
Συνεχίζουμε, πρέπει να αναλύσουμε τι πήγε λάθος. Εγώ είμαι υπεύθυνος για τις αλλαγές. Ήταν λάθος η αλλαγή του Πίττα, δεν ήταν έτοιμος. Στα προηγούμενα παιχνίδια, η ομάδα μας ήταν ξεκάθαρα καλύτερη επιθετικά. Απέναντι στον Άρη, μια ποιοτική ομάδα, δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες βδομάδες. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να χτυπήσουμε τον αγώνα».
Αν ήταν το χειρότερο ματς του Απόλλωνα: «Είχαμε κάνει άσχημους αγώνες στο ξεκίνημα της χρονιάς. ήταν ένας από τους χειρότερους μας αγώνες. Βλέπουμε μπροστά, να δούμε τι πήγε λάθος και να προετοιμαστούμε για τον πολύ δύσκολο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Αν οι ποδοσφαιριστές δεν ακολουθούν το πλάνο, η ομάδα δεν μπορεί να αποδίδει το ίδιο. Να προσθέσω ότι η δουλειά μου εμένα και των άλλων προπονητών, είναι να ετοιμάζουμε το πλάνο ανάλογα με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας».
Αν υπήρχε έλλειψη πάθους: «Δεν θεωρώ πως το πρόβλημα ήταν η έλλειψη πάθους, αλλά η ποιότητα του αντιπάλου. Απλά σήμερα δεν ανταπεξήλθαμε, κάναμε έναν κακό αγώνα. Είδα την ομάδα να παίζει πολύ αγχωμένα, ειδικά με την πίεση που έβαλε ο αντίπαλος. Μια ήττα μπορεί να φέρει… σύννεφα πάνω από την ομάδα και αυτό που χτίζαμε ως σήμερα μπορεί να αλλάξει. Γι’ αυτό βλέπουμε μπροστά. Για τους τραυματισμούς, θέλω να πω πως όλοι οι παίκτες είναι μέρος του ρόστερ και πρέπει να δίνουν το 100%. Αυτό τους τονίζουμε και στις προπονήσεις».

Για τον Ντιγκινί: «Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων».

Αν αποφάσισε για μεταγραφές: «Θα δούμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου. Αξιολογούμε συνεχώς περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αν προκύψει κάτι και είναι εφικτό, τότε θα γίνει κίνηση»>

Comments
To Top