ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Οργή για την διαιτησία με Ομόνοια (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Το Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού εκφράζει την οργή του για την κάκιστη διαιτησία κατά τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής ΟΠΑΠ Basket League με την Ομόνοια Λευκωσίας.

Τα δείγματα ήταν επαναλαμβανόμενα καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά επιλέξαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους με σεβασμό προς την διοργανώτρια αρχή και τις προσπάθειες της για αναβάθμιση και πρόοδο του πρωταθλήματος αλλά και της κυπριακής καλαθόσφαιρας γενικότερα.

Απ΄΄΄΄ οτι φαίνεται, αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να γίνουμε θιασώτες εχθές μιας διαιτητικής σφαγής χωρίς προηγούμενο. Επαναλαμβανόμενα βήματα από συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή της Ομόνοιας που δεν καταλογίστηκαν ποτέ, ανύπαρκτα φάουλ και τεχνικές ποινές εις βάρος της ομάδας μας, 33 ελεύθερες βολές η γηπεδούχος ομάδα έναντι 9 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και φυσικά ως “κερασάκι στην τούρτα” το φάουλ που δεν δόθηκε στην τελευταία κρίσιμη επίθεση της ομάδας μας.

Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ακριβώς ο λόγος που συγκεκριμένοι διαιτητές διαπράττουν επαναλαμβανόμενα λάθη εναντίον του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, αλλά οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι με τον κόπο, των ιδρώτα και τις προσπάθειες των αθλητών και του τεχνικού μας επιτελείου δεν επιτρέπουμε να παίζει κανείς!

Υ.Γ. Είναι βέβαιο πως με διαιτησίες σαν την εχθεσινή, δεν μπορούμε να συζητάμε ούτε για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, ούτε για πρόοδο της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Comments
To Top