ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χαριτολογούσε αλλά έστειλε μηνύματα ο Νίκος Κίρζης»

Ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Χρίστο Παπακώστα.

Για τον Τσόρνιγκερ: «Είναι ένας προπονητής που έχει αλλάξει τον τρόπο που παίζει η ομάδα, είναι πολύ καλός προπονητής. Είμαι ευχαριστημένος και πολύ αισιόδοξος. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Κύπρο μας έχει πει επανειλημμένα πως αυτή η δουλειά θέλει χρόνο και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη».

Για τον τιμοκατάλογο που ανέφερε χθες ο Νίκος Κίρζης: «Χαριτολογώντας το είπε αλλά έστειλε κάποια μηνύματα για τη νέα χρονιά. Ελπίζουμε να είμαστε στην ώρα μας εκεί. Να προλάβουμε τη  νέα χρονιά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδι αν βέβαια συνεχίσουμε έτσι».

«Πάμε καλά, ευελπιστούμε να μείνουμε στην πρώτη θέση. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι, ο προπονητής είναι αποφασισμένος και η διοίκηση είναι αποφασισμένη».

Για το κλίμα: «Νομίζω όλα ξεκινούν από τη διοίκηση αλλά και από τον προπονητή. Για να τους κρατάει έτσι πρέπει να κάνει πολλές ενέργειες και φαίνεται ότι τα καταφέρνει και σε αυτό τον τομέα. Ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και κάρτες».

Ο Γιάνγκα θα είναι έτοιμος ενόψει Άρη: «Οι Γιάνκα και πίττας θα δείξουν στις επόμενες προπονήσεις αν είναι στη διάθεση του προπονητή. Είναι όμως χαρακτηριστικό του προπονητή ότι δεν βιάζεται να βάλει παίκτες να παίξουν εάν δεν είναι πλήρως έτοιμοι».

Comments
To Top