ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Ωραίες οι «Αμαζόνες» στη Λάρνακα

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3  (20-25, 18-25, 15-25)

Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ ο  Property Gallery Απόλλων πέρασε με ιδανικό τρόπο από τη Λάρνακα κερδίζοντας στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α Γύρου κέρδισαν την ΑΕΚ με 0-3 σετ σε 66’ και ανέβηκε στη 2η θέση με 16 βαθμούς. Οι «γαλάζιες» πάνε με ιδανική ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ που αγωνίστηκε χωρίς την Ρωσίδα Yiana Shevchuk  έκανε πολύ καλή προσπάθεια αλλά όταν ο Property Gallery  Aπόλλων  ξέφευγε,  δεν  κατάφερνε να ακολουθήσει.

O Property Gallery Απόλλων άρχισε ιδανικά στη Λάρνακα κερδίζοντας το πρώτο σετ 20-25  σε 22’ και προηγήθηκε.

Στο δεύτερο σετ οι Λαρνακείς άρχισαν θεσπέσια και προηγήθηκαν 11-05. Οι Λεμεσιανές όμως αντέδρασαν και προηγήθηκαν 13-18 για να κερδίσει με 18-25 σε 24’ και έκανε το 0-2.

Ακόμα καλύτερος ήταν ο Property Gallery Απόλλων στο τρίτο σετ. Από την αρχή πήρε το προβάδισμα ασφαλείας και δεν το άφησε κερδίζοντας με 15-25 σε 20’ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 0-3 σετ.

ΑΕΚ(Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ): Santana, Χατζηπέτρου, Χαραλάμπους, Condotta, Στυλιανού,Aντωνίου– Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές:, Stanciu, Τόφια.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Lavruk, Ιορδάνους, Kωνσταντίνου, , Perez, Ventura, Λάμπρου – Λίμπερο: Ζακχαίου. – Αλλαγές:, Nogueras,  Popolitova, Simanovski.

Comments
To Top