ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Με νίκη, είναι το πρώτο φαβορί ο Απόλλωνας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Μάριος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά, τι δήλωσε:

Για τα γκολ των Λάζαρου και Γκόμεθ: «Ομορφαίνουν το άθλημα. Εξαιρετική έμπνευση και μακάρι ένα από τα δύο να αναδειχθεί το καλύτερο και της διοργάνωσης».

Για το Ανόρθωση-Απόλλων: «Είχε βγάλει αρκετά προβλήματα σαν ομάδα η Ανόρθωση. Χθες έβγαλε υγεία και σταθερότητα η Ανόρθωση και μια διαφορετική εικόνα. Από την αρχή, το έργο του Απόλλωνα θα ήταν δύσκολο, σε όποια κατάσταση και να ήταν η Ανόρθωση. Ο Απόλλωνας είναι στην κορυφή, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι ο τίτλος. Πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία, αλλα επιβάλλεται να δείξεις καλή εικόνα και ότι άξια βρίσκεται στην πρώτη θέση ο Απόλλωνας».

Για το τι θα σημαίνει ενδεχόμενη νίκη του Απόλλωνα: «Είναι νωρίς, αλλά ο Απόλλωνας με νίκη είναι το πρώτο φαβορί και με ισοπαλία στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Θα έχει προβάδισμα ο Απόλλωνας, οι υπόλοιποι θα μείνουν πολύ πίσω. Με νίκη, αφήνει πίσω τρεις δυνατούς ανταγωνιστές. Μια ομάδα που είναι 7η ή 8η είναι πολύ δύσκολο να τερματίσει πρώτη».

Για την πορεία του Απόλλωνα: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή, με γρήγορο πρέσσινγκ και απλό ποδόσφαιρο. Είναι ομάδα του συνόλου και δεν βασίζεται σε μονάδες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει αλλάξει πρόσωπο μετά τα ευρωπαϊκά και έχει πείσει και τον πιο δύσπιστο οπαδό του για το ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Δεν φαίνονται και οι απουσίες, όποιος ποδοσφαιριστής μπαίνει τα δίνει όλα».

Για τα υπόλοιπα ντέρμπι της αγωνιστικής: «Ευχή μου είναι να τελειώσουν ισόπαλα. Αν και εκεί πιστεύω πως θα καταλήξουν τα δύο παιχνίδια. Χαίρομαι που θα υπάρχει κόσμος στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Πιστεύω πως ο Δεκέμβριος θα κρίνει αρκετά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων για τον Ιανουάριο, είναι πολύ σημαντικός».

Comments
To Top