ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί αποχώρησαν για τις Εθνικές

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων Νοεμβρίου.

Τρεις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα ενισχύσουν τις εθνικές ομάδες των χωρών τους ενόψει των προκριματικών αγώνων για το Μουντιάλ το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

Ένας ποδοσφαιριστής συμπεριλαμβάνεται στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Κύπρου, Νίκου Κωστένογλου, για τους επόμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η χώρα μας θα αντιμετωπίσει τις Ρωσία και Σλοβενία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ενώ αρχικά κλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, εν τέλει μόνο ο Δημήτρης Δημητρίου θα συμπεριληφθεί στην κλήση της Εθνικής Κύπρου αφού οι Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας και Φάνος Κατελάρης αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκαν.

Ο Δημήτρης Δημητρίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν στις 13/10/2020.  Ο διεθνής τερματοφύλακας σημείωσε συνολικά έξι συμμετοχές.

Στην εθνική Βουλγαρίας κλήθηκε ο Ίλιαν Ίλιεφ η οποία θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (15/10) εκτός έδρας την Ελβετία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 ενώ την Πέμπτη (11/11) θα φιλοξενήσει την Ουκρανία σε φιλικό αγώνα. Ο Ίλιαν μετρά έξι συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στην αποστολή της εθνικής Ανδρών Λιβάνου συμπεριλήφθηκε ο Μπασέλ Ζράντι. Η χώρα του θα αντιμετωπίσει το Ιράν και τα ΗΑΕ. Ο ποδοσφαιριστής μας συμπλήρωσε 14 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top