ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ για την νίκη, τους τραυματίες και τον κόσμο

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μας Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την νίκη κόντρα στην Δόξα.

«Δεν ήταν μία από τις καλύτερες μας εμφανίσεις, αλλά ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Μας δυσκόλεψε πολύ ο αντίπαλος, άλλαξε το σύστημά του, όμως νικήσαμε κι αυτό μας χαροποιεί.
Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά κρατούσαμε την μπάλα και τη χάναμε. Οι αμυντικοί είχαν καλή παρουσία και δεν επέτρεψαν να μας δημιουργήσουν φάσεις. Να χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα ως ένα βήμα προς τα μπροστά, στο να μάθουν οι ποδοσφαιριστές τον τρόπο παιχνιδιού. Κάνουν πολύ καλή δουλειά και προχωράμε. Ο κόσμος μας υποστηρίζει, όπως έκανε και με τον Χάμπο όταν αποχώρησε τραυματίας, ήταν το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Τους καταλαβαίνω, θέλω να μας δώσει πίστωση χρόνου και να έχει υπομονή. Μπορεί να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύτιμες βδομάδες, να δούμε τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει και να δουλέψουμε με την ομάδα. Να δουλέψουμε και με κάποιους παίκτες στο κομμάτι της έντασης», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα πω κάτι ξεχωριστό για τον Νταμπό, για μένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Όχι μόνο για τη συμμετοχή σε όλα τα γκολ, αλλά για τα τρεξίματα που είχε στο παιχνίδι».
Για τη συνέχεια: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Έχουμε σκοπό να χρησιμοποιούμε όλους τους παίκτες, στον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε και κάποιες επιστροφές. Όλοι έχουν θέση, πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες».
Για τα όσα έδειξε ως τώρα ο Απόλλωνας: «Αν οι παίκτες δεν ανταποκρίνονται σ’ αυτά που ζητάω, θα είμαι αποτυχημένος. Περάσαμε δύσκολα στην αρχή. Κι εγώ ως προπονητής δεν έχω την εμπειρία από το ποδόσφαιρο σε χώρες σαν την Κύπρο. Είναι λίγο παράξενο το ποδόσφαιρο εδώ. Με 1-2 αποτυχίες, όλα μπορούν να αλλάξουν. Δεν έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στο πρωτάθλημα, δεν έχουμε τους ακριβότερους παίκτες, αλλά είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Comments
To Top