ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΔΙΠΛΟ με Νταμπό – Γιάνγκα! (pics)

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας μας από το Γ.Σ.Π κόντρα στον Ολυμπιακό με σκορ 0-2. Νταμπό και Γιάνγκα καθάρισαν στον δεύτερο ημίχρονο ενώ είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο για κάποιο γκολ.

Η ομάδα μας έφτασε τους 18 βαθμούς και ακολουθεί από κοντά την ΑΕΚ.

Μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο το δυνατό σουτ του Ζράντι στο 18’ το οποίο απέκρουσε εξαιρετικά ο Μολ.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέτρα στο τελευταίαο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και στο 41’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Γουίλσον που βγήκε τετ α τετ με τον Γιοβάνοβιτς, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του παίχτη του Ολυμπιακού.

Η ομάδα της Λεμεσού μπήκε πολύ επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο και είχε σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με το ‘καλημέρα’ της επανάληψης, κάτι που έκανε ο Νταμπό με δυνατό πλασέ στο 53’ μετά από παράλληλο γύρισμα του Μαυρία. Ένα τέρμα που δικαιούτο ο Απόλλωνας με βάση τις ευκαιρίες που είχε βρει νωρίτερα. Μάλιστα 10 λεπτά αργότερα ο Πίττας είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όμως το φαλτσαριστό σουτ που έκανε χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μολ.

Ένα δεύτερο τέρμα όμως που ήρθε στο 85’ από τον Γιάνγκα ο οποίος στην ωραία αντεπίθεση της Λεμεσιανής ομάδας, μόνος απέναντι στον Μολ ήταν εύστοχος διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα της Λεμεσού να φεύγει από το ΓΣΠ με ένα σπουδαίο διπλό που τον επαναφέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός: Μολ, Σαμπίνια (67΄ Γκουστάβο), Μπόβεδα, Σάλι (77΄ Ευτυχίδης), Σαρφό, Πεχλιβάνης (55΄ Μανρίκε), Μάντζης (77΄ Χαραλάμπους), Γουίλσον, Νάνι (67΄ Κα), Κυριάκου, Ντιανέ

Aπόλλων: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Χαμάς (88΄ Μαλεκκίδης), Κολ, Χάμπος (71΄ Σπόλιαριτς), Ζράντι, Αλμπάνης (71΄ Ίλιεφ), Πίττας (88΄ Στορ), Νταμπό (78΄ Γιάνγκα)

Κίτρινες: Σαμπίνια, Χαραλάμπους / Πίττας, Γιοβάνοβιτς, Μαλεκκίδης

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Azevedo Malheiro Helder Miguel
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

Ο αγώνας:

Comments
To Top