ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Καρκίνου του μαστού (25 Οκτωβρίου) η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο παρέδωσε χρηματικό ποσό στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ.

Το ποσό προέκυψε μέσα από τη διαδικασία της δημοπρασίας της υπογεγραμμένης φανέλας του Μπασέλ Ζράντι.

Ως γνωστό ο Απόλλωνας θα παραδίδει μια υπογεγραμμένη φανέλα του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πετυχαίνει το καλύτερο γκολ του μήνα στον φιλανθρωπικό οργανισμό Charity Idols με τα έσοδα να καταλήγουν σε ίδρυμα της επιλογής μας.

Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους. Την κάθε γυναίκα, τον κάθε άνδρα, την κοινωνία. Παρόλο που γίνονται πολλά και σημαντικά βήματα στην επιστημονική έρευνα για τη θεραπεία, την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, η ευαισθητοποίηση και η γνώση του κοινού γύρω απ’ αυτή την ασθένεια δεν είναι αρκετή.

Η EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας EUROPA DONNA, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, η οποία αριθμεί σήμερα 47 κράτη-μέλη.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του μαστού, πριν από την έναρξη του αγώνα της Κυριακής (31/10) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα φέρουν προωθητικό υλικό κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top