ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας είναι καινούργια ομάδα, δεν έχουμε πίεση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, με τοποθετήσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους ανάφερε ότι έγιναν συστάσεις στον ποδοσφαιριστή.

Για τη νίκη επί της Πάφου: «Ήταν μια υπερπολύτιμη νίκη απέναντι σ’ ένα ποιοτικό αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι μετράει να προσθέτεις βαθμούς. Αξιοποιήσαμε την έδρα μας, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Απόλλωνας είναι καινούργια ομάδα, δεν έχουμε πίεση, ο προπονητής μας προσπαθεί να βάλει καινούργια πράγματα στο Κολόσσι. Κάθε εβδομάδα, όλοι κρινόμαστε και πρέπει να παίρνουμε βαθμούς».

Για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών: «Κάποιοι παίκτες γοήτευσαν με την απόδοσή τους. Αλμπάνης, Κατελάρης, Χάμπος, Γιοβάνοβιτς ήταν εξαιρετικοί. Αυτός ο ανταγωνισμός λειτουργεί θετικά στην ομάδα. Για να έρθει ο Αλμπάνης στον Απόλλωνα, έκανε την έρευνά του. Χαιρόμαστε για την εικόνα μας, όμως υπάρχουν τρομερά περιθώρια βελτίωσης. Ένα καινούργιο πρότζεκτ, νέα φιλοσοφία, έχουμε οικογενειακό κλίμα και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα και συνεχίζουμε».

Για το μετεγγραφικό ρεπορτάζ: «Θα θέλαμε να σταματήσουν τα μετεγγραφικά ρεπορτάζ. Είναι νωρίς ακόμη και προκαλούν αναστάτωση. Είναι θερμή παράκληση να μην δούμε ξανά τέτοια ρεπορτάζ, διότι είναι ενοχλητικό για τον σύλλογο. Είναι πολύ πρώιμο να αναφερόμαστε σε αυτά. Ο προπονητής μας έχει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και διαφέρει από τη δική μας. Είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε προβλέψεις, τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και για κάτι άλλο μετεγγραφικό».

Για τον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς: «Κερδίζει συνεχώς έδαφος, έχει τρομερή ποιότητα, βελτιώνει την φυσική του κατάσταση. Ο Κατελάρης, όμως, είναι γίγαντας για μας. Απροσπέλαστος. Βελτιώνεται συνεχώς δίπλα στον Ρομπέρζ. Ο Βούκασιν θα περιμένει την ώρα του. Ο Τσόρνινγκερ επιβραβεύει αυτούς που δουλεύουν».

Για το αποψινό ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ: «Όταν εσύ κερδίζεις, τα υπόλοιπα δεν σε απασχολούν. Πρέπει εσύ να κερδίζεις πρώτα, για να σου έρθουν όλα βολικά».

Comments
To Top