ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ: «Θα αλλάξουμε εκτελεστή πέναλτι»

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά την νίκη κόντρα στην Πάφο:

«Νομίζω πως μας άξιζε η νίκη. Ήταν δύσκολος ο αντίπαλος και πολύ καλός στην μετάβαση προς την επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψαν πολύ και έχουν πολύ καλούς παίκτες. Μετά τις δυο ήττες θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαι ευχαριστημένος απ’ την ομάδα. Περιμένουμε κάποιους παίκτες που ακόμη να μπουν στην ομάδα και που σιγά σιγά μπαίνουν. Είμαι χαρούμενος για τον Φάνο και την επιστροφή του. Σίγουρα ο Μαλεκίδης τα πήγε καλά κόντρα στην Ομόνοια, όμως ο Ρόμπι και Φάνος συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο. Είμαι απογοητευμένος απ’ το πέναλτι και θα αλλάξουμε τον παίκτη που κτυπά τα πέναλτι. Από εκεί και πέρα όλοι αξίζουν την υποστήριξη και από εμάς και από τον κόσμο. Παροτρύνω τους πάντες να υποστηρίζουμε τους παίκτες».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν έχω δει τι έκαναν πέρσι αλλά έχω δει φέτος. Είδα χθες το παιχνίδι με τη Δόξα αλλά και με τη Πάφο, είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζουν το 5-4-1 και χτυπάνε στη μετάβαση. Δεν είναι απ’ τα μεγάλα ονόματα του πρωταθλήματος αλλά τους υπολογίζουμε και τους σεβόμαστε πολύ».

Για τον Αλμπάνη: «Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και φαίνεται πως έχει πολύ ποιότητα και πρέπει να γίνει λίγο πιο ομαδικός. Θέλει χρόνο για να μάθει για τα καλά το σύστημα».

Για τον Τζουμ και τον Γιοβάνοβιτς: «Θα είναι πίσω σε 2-3 εβδομάδες αν και έχουμε διακοπές για Εθνικές ομάδας και ίσως πάει στην Εθνική του και είναι αστείο . Ο Γιοβάνοβιτς βελτιώνεται και χρειάζεται χρόνο. Κάποιες φορές είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Ξέρω πόσο πρέπει να τρέχει ο κεντρικός αμυντικός μας και βλέπω πολύ προσεχτικά όλες τις προπονήσεις. Θα μπουν όλοι σιγά σιγά».

Comments
To Top