ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στην Λευκωσία

Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Λευκωσία κόντρα στην Ομόνοια για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτή είναι η δεύτερη σερί ήττα που φέρνει την ομάδα μας στην δεύτερη θέση.

Αν και τα τελευταία 20 λεπτά ο Απόλλωνας έκλεισε την Ομόνοια στην δική της περιοχή, το γκολ δεν ήρθε.

Ο αγώνας:

Στο 4ο λεπτό από πλάγια-κοντινή θέση ο Νταμπό προσπάθησε να νικήσει τον Φαμπιάνο, αλλά ο Βραζιλιάνος μάζεψε. 9 λεπτά μετά, ο Απόλλωνας στην αντεπίθεση έχασε καλή ευκαιρία με τον Γιάνγκα να στέλνει την μπάλα έξω μετά από σέντρα του Χαμάς.

Η Ομόνοια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ζαχαρίου, ο Τσέποβιτς από κοντά έκανε το 1-0!

Στο 18ο λεπτό ο Φαμπιάνο απέκρουσε καλό σουτ του Ζράντι από το ύψος της περιοχής. Στο 37ο λεπτό ένα μακρινό σουτ από πλευράς Απόλλωνα πέρασε έξω. Στο 43ο λεπτό οι γαλάζιοι απείλησαν με μπαλιά από τα αριστερά, αλλά η άμυνα της Ομόνοιας παραχώρησε κόρνερ.

Στο 53ο λεπτό ο Λοϊζου βρέθηκε εντός περιοχής, έκανε το σουτ, αλλά δεν το έπιασε όπως θα ήθελε και ο Γιοβάνοβιτς μάζεψε εύκολα.

Στο 65ο λεπτό ο Ζράντι έκανε άνω κάτω την άμυνα της Ομόνοιας, αλλά ο Νταμπό τέλειωσε την φάση σε μια λανθασμένη συνεννόηση με τους γαλάζιους να χάνουν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία στον αγώνα.

Στο 70ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε το βολέ εντός περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα έξω, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ζαχαρίου από πλάγια θέση έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Γιοβάνοβιτς να απομακρύνει σε κόρνερ. 10 λεπτά μετά, ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρία όταν ο Πίττας με προβολή έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 90+1΄ Φαμπιάνο έπεσε και απέκρουσε σουτ του Αλμπάνη.

Στο επόμενο λεπτό, η Ομόνοια στην αντεπίθεση, έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν μόνος ο Λοϊζου, έκανε το πλασέ αλλά κέρδισε μόνο ένα κόρνερ.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Γιούστε, Λέσγιακς, Ζαχαρίου (81′ Τζιωνής), Γκόμεθ, Μπασιρού (81′ Παναγιώτου), Ντίσκερουντ (63′ Παπουλής), Ατιέμγουεν (38′ Λοίζου), Τσέποβιτς (63′ Κακουλλής).

Απόλλων: Α. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας (83′ Ίντζια), Μαλεκκίδης (93΄Ουέλλιγκντον), Ρομπέρζ, Χαμάς (68′ Αλμπάνης), Χ. Κυριάκου (68′ Αλεσάμι), Κολ, Ζράντι, Πίττας, Γιάνγκα (46′ Ίλιεφ), Νταμπό.

Κίτρινες: Μπασιρού, Λανγκ, Τζιωνής / Κολ

Comments
To Top