ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίττας/ Ρονάλντο

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Πίττας ο οποίος μίλησε για όλα στο περιοδικό «Απόλλων Λεμεσός».

Ο διεθνής επιθετικός κλήθηκε να απαντήσει στο πόσο δύσκολο είναι να έχει να διαχειριστεί τα αρνητικά σχόλια που διαβάζει στα Social Media. «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να τα διαβάζω επειδή τη μία είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και την άλλη είμαι για το αγροτικό»

Για τους Κύπριους νεαρούς που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα: «Στην Κύπρο δεν είναι εύκολο για τους νέους παίκτες. Το ποδόσφαιρο εξελίχθηκε σε μεγάλο βαθμό και δεν εξαρτάται τόσο από το ταλέντο, αλλά στη δουλειά. Οι ω΄ρες αφοσίωσης, το γυμναστήριο, οι σκληρές προπονήσεις κάποια στιγμή θα φέρουν αποτέλεσμα. Αυτό συνέβη και με μένα. Όταν ήμουν 16 χρόνων ήμουν 40 κιλά, ωστόσο ήμουν αποφασισμένος να γίνω ποδοσφαιριστής. Δούλεψα πάρα πολύ, με έξτρα ατομικές προπονήσεις κι αφιέρωσαν άλλες πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Δε είναι καθόλου εύκολο να γίνεις ποδοσφαιριστής σήμερα».

«Πιστεύω ότι μπορώ να σκοράρω 15 τέρματα, αλλά ο προσωπικός μου στόχος είναι περισσότερα», πρόσθεσε όσον αφορά στα γκολ που μπορεί να σημειώσει και επ’ αυτού, αν θα βοηθήσει στην αναδάσωση της Κύπρου είπε: «Με βάση την προηγούμενη απάντηση, τότε θα φυτέψουμε τουλάχιστον 150 δέντρα (σ.σ. γέλια)».

Comments
To Top