ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπορώ να θυμηθώ διαιτητές που στέρησαν τίτλους στον Απόλλων»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για το θέμα με τη διαιτησία: «Μπορεί δύο τα λάθη να είναι από ξένους, αλλά είναι χιλιάδες τα λάθη αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, τα οποία καθόρισαν τίτλους. Εμείς ως Απόλλωνας είμαστε υπέρ των ξένων διαιτητών τουλάχιστον στο VAR. Όσο δεν βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και δεν αναλαμβάνουν ευθύνη και προσπαθούμε τώρα να ρίξουμε το βάρος στους ξένους, σημαίνει πως κάποιους τους βολεύει αυτό ή δεν μπορούν να παίξουν στην Α’ κατηγορία».

Για τον κ. Πάπουτσο: «Δεν πρέπει να ζηταέι στήριξη ο Πάπουτσος. Οι ομάδες που θα παίρνουν τίτλους και θα βγαίνουν Ευρώπη θα πρέπει να το καταφέρνουν με την αξία τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μιλάει για στήριξη. Δεν ασχολήθηκε ο κ. Πάπουτσος; με την ανοχή που δείχνει στη διαιτησία. Το επίπεδο δεν είναι πάντα το ίδιο; Να μας πει ποια είναι τα κριτήρια προαγωγής την από τη Β’ κατηγορία στην Α’.

«Μπορώ να θυμηθώ διαιτητές που λόγω λαθών τους στέρησαν τίτλους στον Απόλλων και τώρα είναι καθηγητές. Γιατί να με πείσουν; Έδωσαν πέναλτι εκτός περιοχής. Όταν το κάνεις αυτό φεύγεις από τον χώρο. Δε μπορούμε να αφήσουμε το παρελθόν γιατί είναι παρακαταθήκη για το παρόν. Τα πράγματα στη ζωή τα παίρνεις από την αρχή. Η ομοσπονδία για να είμαι ειλικρινής κάνει σοβαρές προσπάθειες τον τελευταίο καιρό. Όπως διώχνει ο Απόλλωνας τον κάθε παίκτη που δεν ανταποκρίνεται, πρέπει όλοι να έχουν το τίμημα. Πώς γίνεται να λέμε θέλουμε στήριξη; που κάνουν τα ίδια πράγματα; στηρίζεις κάποιο μωρό που έχει πίεση, δεν έχει εμπειρία και χρειάζεται χρόνο. Θα στηρίξει διαιτητή 45 χρονών; Έδειξε ότι δεν μπορεί».

«Μπορεί να ευνοήθηκε και ο Απόλλωνας. Δεν μπορείς να δίνει συγχωροχάρτια. Όλα έχουν μια γραμμή. Γι‘ αυτό και ο κόσμος της ομάδας αντιδρά όποτε αδικηθεί η ομάδα του, επειδή θυμάται άλλες 1000 φορές που αδικήθηκε . Δεν βρίσκεις το δίκαιο σου πλέον. Πώς μπορεί κάποιος που έκανε 1000 λάθη και στέρησε τίτλους από ομάδες που δίνουν εκατομμύρια να ξανασφυρίζει;»

«Το παιχνίδι είναι από το 1’ μέχρι το 95’, αν πρέπει να δεχθεί κόκκινη από το 1’ τότε να δεχθεί, όπως γίνεται στην Premier League».

«Ο κύριος Κούμας αντιλαμβάνεται την κατάσταση, γι’ αυτό και έφερε τους ξένους διαιτητές άμεσα. Μόνο στην Κύπρο προσπαθούμε να κάψουμε το VAR».

Comments
To Top