ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με HADJIYIANNIS

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους της ομάδας μας, την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία  HADJIYIANNIS η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των εισαγωγών, διανομής και πωλήσεων, μίας πλούσιας γκάμας δομικών προϊόντων, χρωμάτων, υλικών ανακαίνισης και διακόσμησης, από διεθνούς φήμης ονόματα της παγκόσμιας αγοράς.

Η εταιρεία HADJIYIANNIS θα είναι ένας εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Δήλωση από τον κ. Απόστολο Χατζηγιάννη, Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση προχωρήσαμε στη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα, στο πλαίσιο της ευρύτερης φιλοσοφίας του Ομίλου Εταιρειών της Hadjiyiannis για προσφορά στο σύνολο, στην κοινωνία της πόλης μας και όχι μόνο. Γνωρίζουμε για τη δυναμική του ποδοσφαίρου και την αγάπη του κοινού για τις ομάδες και μέσα από αυτή τη συνεργασία, θα είμαστε κι εμείς ακόμη πιο κοντά στο δικό μας κοινό. Επίσης, στόχος μας είναι να διευρυνθεί το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας, μέσα από κοινές δράσεις με τον Απόλλωνα. Κλείνοντας, εύχομαι στον Απόλλωνα Λεμεσού κάθε επιτυχία και η συνεργασία μας να βοηθήσει για να πετύχει τους στόχους του».

Λίγα λόγια για την νέα χορηγό εταιρεία:

Η Εταιρεία Hadjiyiannis ιδρύθηκε το 1967 και για πάνω από μισό αιώνα ακολουθεί μία εντυπωσιακά ανοδική πορεία με πολύ ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της οικοδομικής αγοράς, οδήγησαν τη Hadjiyiannis σε νέους πρωτοποριακούς δρόμους, για να μπορεί να αντεπεξέρχεται με επιτυχία σε αυτές τις απαιτήσεις.

Η Hadjiyiannis είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος διεθνούς φήμης κολοσσών όπως π.χ. της Isomat (δομικά υλικά και χρώματα), της Crown Paints και Sandtex (χρώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων) της V33 (προϊόντα φροντίδας ξύλου), της Rust-Oleum (εξειδικευμένα χρώματα), της Valpaint (διακοσμητικά επιχρίσματα) κ.ά. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες για μεγάλα ή μικρά έργα, όσο και σε ερασιτέχνες DIYers και είναι προσιτά για τον κάθε καταναλωτή.

Η ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας, αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες επιτυχίας της και δεν είναι τυχαίο που καθιερώθηκε στη συνείδηση της αγοράς ως μία πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία στο χώρο των δομικών υλικών, των χρωμάτων, της ανακαίνισης και της διακόσμησης. Αδιαπραγμάτευτος στόχος της εταιρείας είναι, η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε συνεργάτη μας, ο οποίος νιώθει τη σιγουριά ότι είμαστε πάντα δίπλα του.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.hadjiyiannis.com.cy/

Καλωσορίζουμε την εταιρεία HADJIYIANNIS στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top