ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης: «Δεν υπάρχει απόφαση για την ονομασία του γηπέδου»

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής επίσκεψη – επιθεώρηση της πορείας των έργων στο Νέο Γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι.

Της επίσκεψης προηγήθηκε συνεδρία της Επιτροπής Νέου Γηπέδου Λεμεσού. Την επιτροπή αποτελούν οι Ανδρέας Μιχαηλίδης, Ανδρέας Μυλωνάς, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Έλενα Παπακώστα.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης μίλησε για την εξέλιξη του έργου στα ΜΜΕ:

«Γίνεται η καθιερωμένη επίσκεψη για την επιθεώρηση των έργων και ενημερώνεστε για εσείς για τα έργα. Τα χρονοδιαγράμματα τηρούνται πιστά. Ιούνιο του 2022 παραδίδεται το γήπεδο και Αύγουστο του 2022 θα είναι έτοιμο για αγώνες. Ο χλοοτάπητας θα τοποθετηθεί Μάιο και θα είναι έτοιμος τότε.

Δεν υπάρχουν εκκρεμότητες για τον ΚΟΑ, αυτή την στιγμή, πέρα από κάποια συμβόλαια για κάποια γήπεδα προπόνησης. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τα όλα έργα. Ο ΚΟΑ είναι θεματοθέτης του όλου έργου.

«Δεν υπάρχει κάποια απόφαση για την ονομασία του γηπέδου. Η άποψη του ΚΟΑ είναι πως πρέπει να μην είναι «Limassol Αrenα». Άποψή μας είναι να γίνει διαγωνισμός για την ονομασία του γηπέδου, όπως γίνεται και στο εξωτερικό. Το οδικό δίκτυο θα είναι έτοιμος τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα υπάρχουν 4 είσοδοι και έξοδοι. Έχω ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών για να συζητήσουμε το όλο θέμα».

Comments
To Top