ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν μίλησα με τον Τσόρνιγκερ πριν από τη μεταγραφή μου»

Στην Δανέζικη ιστοσελίδα, bold.dk μίλησε o Βασέλ Ζράντι.

Αναλυτικά:

Για την επιλογή του να έρθει στον Απόλλωνα: «Ένας από τους κύριους λόγους που πήγα στον Απόλλωνα ήταν το ότι ο Αλεξάντερ Τσόρνγικερ είχε γίνει προπονητής εκεί. Τότε μίλησα με έναν πρώην παίκτη που μου είπε ότι είναι ένα σοβαρό κλαμπ και όχι απλά διακοπές, όπως πιστεύουν πολλοί άνθρωποι. Έχουν κερδίσει μερικές καλές ομάδες στην Ευρώπη και πάντα πρωταγωνιστούν οπότε σκέφτηκα ότι ήταν ένα καλό μέρος».

Για τις άλλες προτάσεις που είχε: «Διαπραγματεύτηκα και με άλλους συλλόγους, αλλά πήγαν αρκετά καλά οι διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα και δεν θα περίμενα μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, αφού λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει».

Για τον Τσόρνιγκερ: «Δεν μίλησα με τον Τσόρνιγκερ πριν από τη μεταγραφή μου, περισσότερο μίλαγα με τον αθλητικό διευθυντή. Το πλάνο ήταν ότι θα λογίζομαι ως επιθετικός παίκτης και αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα εδώ. Ο Τσόρνιγκερ υποστηρίζει τα ίδια πράγματα με αυτά που υποστήριζε στην Μπρόντμπι. Είναι το γερμανικό μοντέλο 100 τοις εκατό, υψηλή πίεση και ξανά πίεση. Μου αρέσουν πολύ οι προπονητές που είναι άμεσοι και που λένε τα πράγματα όπως είναι, είτε είναι καλά είτε κακά. Το εκτιμώ και ο Τσόρνιγκερ είναι πολύ άμεσος. Είναι πολύ σαφής στο τι θέλει και μου αρέσει αυτό».

Για τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες.

Για το επίπεδο στην Κύπρο: «Νομίζω ότι το επίπεδο όσον αφορά την τεχνική είναι υψηλότερο στην Κύπρο σε σχέση με το πρωτάθλημα στη Νορβηγία, αλλά είναι χαμηλότερο το επίπεδο φυσικής κατάστασης, λόγω της ζέστης. Δίνεται μεγάλη έμφαση στο κράτημα της μπάλας, γιατί λόγω της ζέστης είναι πιο δύσκολο για την ομάδα που δεν έχει τη μπάλα. Επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Κύπρου με τις υπόλοιπες».

Για τον αποκλεισμό από την Ζίλινα: «Για να είμαι ειλικρινής, ήταν ένα σκληρό χτύπημα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ήταν στη φάση των ομίλων και πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να τους νικήσουμε, αλλά ήταν καλύτεροι στα δύο ματς».about:blankabout:blank

Για τα προβλήματα που είχε ο Απόλλωνας το καλοκαίρι: «Είχαμε μια δύσκολη προετοιμασία λόγω μόλυνσης από κορωνοϊό, οπότε παίξαμε μόνο μερικούς φιλικούς αγώνες».

Για τη συνέχεια: «Τώρα εστιάζουμε στο πρωτάθλημα και στη κατάκτηση του. Ο σύλλογος έχει ανακοινώσει ανοιχτά ότι πάμε για το πρωτάθλημα, ενώ ήταν κοντά στο να το κατακτήσει τα τελευταία χρόνια».

Comments
To Top