ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οκτώ διεθνείς φεύγουν για τις Εθνικές

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων Σεπτεμβρίου.

Οκτώ ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα ενισχύσουν τις εθνικές ομάδες των χωρών τους ενόψει των προκριματικών αγώνων για το Μουντιάλ το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Κύπρου, Νίκου Κωστένογλου, για τους επόμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η χώρα μας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (01/09) εκτός έδρας τη Μάλτα. Θα ακολουθήσει ο αγώνας με αντίπαλο τη Ρωσία στο ΓΣΠ το Σάββατο (04/09) και την Τρίτη (07/09) ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σλοβακία.

Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Δημήτρης Δημητρίου και Φάνος Κατελάρης θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου και θα βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει των σημαντικών αυτών αγώνων.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Χαράλαμπος Κυριάκου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος στο διεθνές φιλικό στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία στις 3/5/2014. Συνολικά αγωνίστηκε 36 φορές.

Ο Ιωάννης Πίττας πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών στις 13/10/2019 με αντίπαλο τη Ρωσία και μέχρι σήμερα σημείωσε 17 διεθνείς συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα.

Ο Φάνος Κατελάρης την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική Ανδρών την πραγματοποίησε στις 22/3/2017 με αντίπαλο το Καζακστάν καταφέρνοντας ταυτόχρονα να σκοράρει. Μέχρι σήμερα συμπλήρωσε 10 συμμετοχές.

Ο Δημήτρης Δημητρίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν στις 13/10/2020.  Ο διεθνής τερματοφύλακας σημείωσε συνολικά έξι συμμετοχές.

Κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης ο Ίλιεφ

Στην εθνική Βουλγαρίας κλήθηκε ο Ίλιαν Ίλιεφ ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Η Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (02/09) εκτός έδρας τους πρωταθλητές Ευρώπης, Ιταλία, και την Κυριακή (05/09) θα φιλοξενήσει την Λιθουανία στη Σόφια. Την Τετάρτη (08/09) θα «κοντραριστεί» με την Γεωργία σε φιλικό αγώνα στην πρωτεύουσα της χώρας.

Στον δρόμο για το Κατάρ ο Λίβανος

Στην αποστολή της εθνικής Ανδρών Λιβάνου συμπεριλήφθηκε ο Μπασέλ Ζράντι ο οποίος θα συμμετέχει στην προσπάθεια της χώρας του για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022 το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Ο Λίβανος θα αντιμετωπίσει τα ΗΑΕ την Τετάρτη (01/09) και τη Νότιο Κορέα την Τρίτη (07/09).

Στην Εθνική Καμερούν ο Αρνό Τζουμ

Ο Αρνό Τζουμ θα συμμετέχει στους δύο προκριματικούς αγώνες της εθνικής Καμερούν για το Μουντιάλ μέσω της Αφρικανικής ζώνης. Την Τετάρτη (01/09) θα αναμετρηθεί με το Μαλάουι και την Κυριακή (05/09) θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Στην εθνική Ελπίδων Γεωργίας ο Ρεβάζ Ιντζία

Ο Ρεβάζ Ιντζία κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων Γεωργίας ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Ρουμανία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (07/09).

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top