ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy παραχώρησε το νέο απόκτημα της ομάδας μας Λούκα Στορ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα σε ένα μεγάλο κι οργανωμένο σύλλογο. Παρά το γεγονός ότι έλαβα προτάσεις συνεργασίας από άλλες ομάδες, θεώρησα ότι ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Πρόκειται για ομάδα με επιθετικές αρετές, η οποία διαχρονικά έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και συνεχόμενες παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Ενημερώθηκα μέσα από το διαδίκτυο για τους οπαδούς της ομάδας, παρακολούθησα τα στιγμιότυπα προηγούμενων αγώνων και αισθάνομαι πως ο Απόλλωνας θα με βοηθήσει να πραγματοποιήσω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Ο βοηθός προπονητής στην προηγούμενη μου ομάδα, Φέριντον Ζάντι, ο οποίος αγωνίστηκε εδώ πριν από μερικά χρόνια (σ.σ. 2006-2007) με προέτρεψε στο να αποδεχθώ την πρόταση του Απόλλωνα!

Ανέφερε δε, ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό κι οργανωμένο σύλλογο ο οποίος θα με βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου.

Είμαι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και λόγω της ταχύτητάς μου διαθέτω την ικανότητα να κινούμαι στον κενό χώρο.

Αυτό που μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί της ομάδας από εμένα είναι ότι θα τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο, να σκοράρω τέρματα ωστόσο το σημαντικότερο είναι ποδοσφαιριστές και οπαδοί να γίνουμε όλοι ένα για να βοηθήσουμε τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του».

Ο Λούκα επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 90.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top