ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πρεμιέρα με Ομόνοια για τις Ladies!

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα Γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου για το Πρωτάθλημα Γυναικών, που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή εννέα ομάδων.

Η διαδικασία της κλήρωσης πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά.

Όπως και στις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, με τη στήριξη της Ομοσπονδίας ένας αγώνας για κάθε αγωνιστική θα προβάλλεται απευθείας από τη Cytavision.

«Καταρχήν συγχαίρουμε την πρωταθλήτρια ομάδα Apollon Ladies για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champions League και ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που αρχίζει εντός Σεπτεμβρίου με εννέα συμμετοχές, ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς. 

Αναφορικά με την ώρα έναρξης των αγώνων, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ ξεκαθάρισε πως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το πρόγραμμα με την ώρα έναρξης των αγώνων για τις πρώτες αγωνιστικές θα διαμορφώνεται ανάλογα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (26 Σεπτεμβρίου):

Απόλλων Λυμπιών – Lakatamia FC
Νέα Σαλαμίνα Αναγέννηση Πύργου – Πάφος Γεροσκήπου FC
Λευκοθέα Λατσιών – Άρης Λεμεσού
Ομόνοια Λευκωσίας – Apollon Ladies

Κενό στην πρεμιέρα για την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα δημοσιεύεται στο Αρχείο που ακολουθεί και κάτω από τον τίτλο Σχετικά Αρχεία / Πρωτάθλημα Γυναικών 2021-2022

Comments
To Top