ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα με Τζουμ-Κανονικά ο Ρομπέρζ (ιατρικό δελτίο)

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετώπισαν ή εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας:

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς αισθάνθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Για τον λόγο αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα και από την Τετάρτη (11/08) προπονείται κανονικά.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και από το απόγευμα της Πέμπτης (12/08) ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε τακτικό απεικονιστικό επανέλεγχο ο οποίος επιβεβαίωσε την ικανοποιητική διαδικασία πώρωσης του κατάγματος.

Ο Μουσταφά Αμίνι εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις ακολούθησε μέρος της τακτικής προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας καθώς διαγνώστηκε με οστικό οίδημα γόνατος από χτύπημα στον φιλικό αγώνα με την Δόξα.

Ο Χάρης Μαυρίας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της φυσικής του κατάστασης με το επίπεδο του να βελτιώνεται συνεχώς.

Ο Αρνό Τζιουμ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στην κνήμη στο φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Για προληπτικούς και μόνο λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Νικολά Ντιγκινί ακολουθεί πρόγραμμα μετεγχειρητικής αποκατάστασης.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top