ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίρζης: «Δεν έρχεται παίκτης αν δεν έχω την θετική απάντηση του Κονναφή»

O πρόεδρος Νίκος Κίρζης, απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα.

Για τον προγραμματισμό και την καθυστέρηση που παρατηρείται: «Θέλουμε χρόνο, τίποτε άλλο. Και στήριξη. Δεν μπορούμε να τους κρίνουμε από τον Αύγουστο».

Για τον Πέτρο Κονναφή: «Ένας από τους μάνατζερ που συνεργάζεται ο Απόλλωνας είναι ο Πέτρος. Δουλεύει μόνο για τον Απόλλωνα. Του έχω εμπιστοσύνη. Έχει το ρόλο μαζί με τον προπονητή, να στελεχώνει το ρόστερ. Δεν είναι υπεύθυνος για τις προπονήσεις και την εντεκάδα. Είναι υπεύθυνος και για την αξιολόγηση. Δεν έρχεται παίκτης στον Απόλλωνα αν δεν έχω θετικές απαντήσεις από τον Πέτρο και τον προπονητή. Ο Πέτρος εκτελεί και τον ρόλο του διαπραγματευτή».

Για το λόγο που πιστεύει ότι υπάρχουν αντιδράσεις για τον Κονναφή: «Ίσως είναι το παρελθόν του. Δεν φταίει ο Πέτρος επειδή έχασα από τον Ολυμπιακό. Με τα δεύτερα να έπαιζα, έπρεπε να κερδίσω. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι η κορυφαία ομάδα στην στελέχωση του ρόστερ τα τελευταία εννιά χρόνια».

Για τη σχέση με άλλους μάνατζερ: «Υπάρχει ένας συγκεκριμένος μάνατζερ που ζήτησε κάτι για τον ποδοσφαιριστή του πέντε ώρες πριν ένα κρίσιμο ματς με την Πάφο πέρυσι. Αυτός ο μάνατζερ έχει μαυροπινακιστεί από τον Απόλλωνα και προσωπικά από εμένα».

Comments
To Top