ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνό Τζιουμ 2023!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον διεθνή Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή Αρνό Τζιουμ μέχρι τον Μάιο του 2023.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού. Πρόκειται για μια μεγάλη κυπριακή ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους κι αποτελεί σημαντική πρόκληση για μένα η επιστροφή μου στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια. Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη επιλογή για μένα αυτή την περίοδο.

Ευελπιστώ ότι με την εμπειρία και την ποιότητά μου θα βοηθήσω τoν σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του και όλοι μαζί να φέρουμε τίτλους στην Λεμεσό», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Καμερουνέζος μέσος.

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής τόνισε ότι «δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού μου είναι η δύναμη, τα τρεξίματα μου, η αντοχή, η καλή επαφή κι ο έλεγχος της μπάλας. Διαθέτω οργανωτικές ικανότητες, διορατικότητα ωστόσο το μεγαλύτερο μου προτέρημα είναι η εμπειρία μου σε διεθνές επίπεδο η οποία θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ εύκολα στις απαιτήσεις του συλλόγου και του κυπριακού πρωταθλήματος έτσι ώστε να αποδώσω τα μέγιστα των ικανοτήτων μου.

Αγωνίζομαι στη μεσαία γραμμή και μπορώ να αποδώσω το ίδιο καλά είτε ως «εξάρι», είτε ως «οκτάρι». Σε όλη μου την καριέρα αγωνίστηκα και στις δύο θέσεις. Προτιμώ να αγωνίζομαι πιο μπροστά («οκτάρι») για να μπορώ να συνεισφέρω στο επιθετικό μέρος του παιχνιδιού, είτε ως σκόρερ, είτε ως δημιουργός τερμάτων».

Αναφορικά με την απόφαση του να συνεχίσει στον Απόλλωνα αποκάλυψε πως υπήρχαν κι άλλες προτάσεις από διάφορες ομάδες εξηγώντας τον λόγο της επιλογής του «είχα αρκετές προτάσεις για συνεργασία από ομάδες της Ασίας κι από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες ωστόσο προτίμησα τον Απόλλωνα επειδή πρόκειται για ένα σύλλογο που αγωνίζεται ανελλιπώς για την κατάκτηση τίτλων, τις διακρίσεις και συμμετέχει διαχρονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πρόκληση να αγωνίζεσαι για τη νίκη σε κάθε αγώνα, για τρόπαια και στα ευρωπαϊκά σαλόνια».

Ο Αρνό επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 18.

Comments
To Top