ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ούτε τα προσωπικά δεδομένα δεν καταφέρατε να προστατέψετε ρε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ»

Α Π Ο Τ Υ Χ Α Τ Ε! Όλοι σας!

Τοποθέτηση από τους οργανωμένους

Αποτύχατε και όσο συνεχίζεται να προσπαθείτε μάταια να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, τόσο περισσότερο εκτίθεστε και γελοιοποιειστε!

Αποτύχατε και θα σας το φωνάζουμε συνέχεια μέχρι να παραιτηθείτε ομαδικώς, παίρνοντας μαζί σας και το έκτρωμα που δημιουργήσατε δήθεν για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

Αποτύχατε να πείσετε εξ αρχής γι’ αυτό και η πλειοψηφία των αγώνων συνεχίζουν να διεξάγονται σε κλίμα το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα ποδοσφαιρικούς αγώνες!

Αποτύχατε να πείσετε εξ αρχής γι’ αυτό και όλα τα κλειστά είναι άδεια με τα ερασιτεχνικά τμήματα των Σωματείων να φυτοζωούν, με όλα τα αθλήματα να παίζονται σαν φιλικοί αγώνες!

Αποτύχατε να «ελέγξετε», όπως διατυμπανίζατε, τους φιλάθλους και τις συμπεριφορές τους. Άναμμα βεγγαλικών είδαμε, ρίψεις αντικειμένων είδαμε, καυγάδες είδαμε.. τα πάντα είδαμε!

Μόνο τα κλειστά κυκλώματα σας των εκατομμυρίων δεν τα είδανε. Ούτε οι καρτούλες σας προσέφεραν σε κάτι ουσιώδες. Έπεφταν φαίνεται τα συστήματα όπως κλείνετε κι εσείς επιδεικτικά τα μάτια όποτε σας συμφέρει. Αυτή η εμμονή που σας πνιγεί να αποδείξετε ότι πετύχατε κάτι, σας ανάγκασε να ξεφτιλιστείτε επανηλειμμένα απαξιώνοντας από μόνοι σας το ίδιο το δημιούργημα σας!

Και τώρα τι; Όλες οι δικές μας ανησυχίες επαληθεύτηκαν. Όλες οι δικές σας εξαγγελίες αποδείχτηκαν μπούρδες και κούφια λόγια. Τώρα που ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ τι γίνεται;

Ούτε τα προσωπικά δεδομένα δεν καταφέρατε να προστατέψετε ρε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ !!

Τόσος ντόρος έγινε για αυτό το συγκεκριμένο υψίστης σημασίας ζήτημα μα καταφέρατε να αποτύχετε κι εδώ! Τόσες εξαγγελίες, τόσο μελάνι χύθηκε για το περιβόητο σύστημα του Κ.Ο.Α. το οποίο θα διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα των φιλάθλων.

Έχουμε και τον πρόεδρο του Κ.Ο.Α. να μας διαβεβαιώνει ακόμη και σήμερα πως δεν δόθηκε ποτέ άδεια σε καμία εταιρία, καμία πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων, κανένα Σωματείο για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα..Αφού μας διαβεβαιώνει τότε ας κοιμηθούμε ήσυχοι!

Άσχετα εάν όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν συνεργασία με τέτοιου είδους πλατφόρμες μέσω των οποίων πωλούν εισιτήρια..Αποτύχατε κι εμείς δικαιωθήκαμε.

Δικαιωθήκαμε γιατί τα λέγαμε, τα φωνάζαμε εδώ και χρόνια..

Κατηγορηθήκαμε, από αρκετούς απομονωθήκαμε.. ποτέ μας όμως δεν λυγίσαμε!Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί και όσο υπάρχουμε θα σας χαλάμε την γιορτή!

ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Comments
To Top