ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο του Γιάνγκα (δηλώσεις)

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ραντζέλο Γιάνγκα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 με δικαίωμα επέκτασης μέχρι το 2023.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι μέλος του Απόλλωνα, ο οποίος ένας καλός και φημισμένος σύλλογος. Η υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι συμπαίκτες μου ήταν εξαιρετική και έχω καλό προαίσθημα για την εδώ παρουσία μου.

Βρίσκομαι σε καλό επίπεδο φυσικής κι αγωνιστικής κατάστασης. Σίγουρα όχι στο επίπεδο που βρίσκονται οι συμποδοσφαιριστές μου. Όπως γνωρίζετε για δέκα περίπου ημέρες ήμουν περιορισμένος λόγω του ότι προσβλήθηκα από τη νόσο κορωνοϊού. Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες προπονούμαι με τη νέα μου ομάδα.

Το παιχνίδι μου το χαρακτηρίζει η ενέργεια, η δύναμη και η συνεχόμενη πίεση ψηλά στην αντίπαλη άμυνα. Προτέρημα μου η δυνατότητα να σκοράρω με το κεφάλι.

Για τον Απόλλωνα και τη Λεμεσό, συνομίλησα με τον συμπαίκτη μου στη εθνική ομάδα του Κουρασάο και πρώην παίκτη της ομάδας, Τσάρλι (Μπένσοπ), ο οποίος μου ανέφερε τα καλύτερα για την ομάδα, την πόλη, το προπονητικό κέντρο και τους ανθρώπους του συλλόγου».

Ο Γιάνγκα επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 32.

Comments
To Top