ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Συμφωνία με

Η εταιρεία Brokereo, Μεγάλος Χορηγός της ομάδας καλαθόσφαιρας του Απόλλωνα.

Το λογότυπο της εταιρίας παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θα εμφανίζεται στη φανέλα του Κυπριακού Σωματείου.

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 – Οι γαλανόλευκοι από τη Λεμεσό, υπέγραψαν συμφωνία χορηγίας με την ηλεκτρονική οικονομική πλατφόρμα, ξεκινώντας από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η Brokereo συνεχίζει την ανάπτυξή της, χτίζοντας ένα όνομα σε όλη την Ευρώπη και ενισχύοντας την θέση της ως μια δυναμική πλατφόρμα για ανθρώπους με οικονομικές φιλοδοξίες.Άλλωστε η φιλοδοξία ήταν αυτή που συνέδεσε την Brokereo και την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Brokereo, Denys Denisov δήλωσε: «ο Απόλλων Λεμεσού είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, έχοντας περισσότερα από πενήντα έτη παρουσία στον χώρο.

Ο Σύλλογος επιδιώκει την κατάκτηση τίτλων και του ανήκει σταθερά μία θέση στην ελίτ του πρωταθλήματος τα τελευταία 20 χρόνια».

Εκ μέρους του Απόλλωνα Λεμεσού, ο πρόεδρος του Σωματείου, κ. Ξενοφών Χαραλάμπους δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία χορηγίας με την Brokereo, μια πλατφόρμα παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, που μοιράζεται τη φιλοδοξία για επιτυχία όσο και εμείς. Θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας επιτυχημένης και γόνιμης συνεργασίας και για τις δύο πλευρές!».

Η πλατφόρμα προσφέρει τόσο ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων όσο και εργαλείων ανάλυσης, ώστε να βοηθήσει τους traders να λάβουν σωστές επενδυτικές αποφάσεις.

Επίσης προσφέρει και δωρεάν εκπαιδευτικό κέντρο εκμάθησης των εργαλείων αυτών.

Η Brokereo, εξαιτίας αυτών των εργαλείων, έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία για τη λειτουργικότητα, την εμπειρία των χρηστών και την αξιοπιστία της. Ακόμα, η πλατφόρμα υπόσχεται και πολλά άλλα.

«Κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε επενδυτές με αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο κ. Denisov, «στόχος μας είναι να παρέχουμε κορυφαία εμπειρία και εξυπηρέτηση στον κλάδο μας, οπότε τα επιτεύγματα είναι μια ωραία υπενθύμιση της αναγνώρισης που παίρνουμε για τις προσπάθειές μας».

Ο Απόλλων Λεμεσού, με διαχρονική παρουσία στα play off του Κυπριακού Πρωταθλήματος, φέτος με τη βοήθεια της Brokereo θα προσπαθήσει όσο μπορεί περισσότερο για να πρωταγωνιστήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Brokereo, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.brokereo.com/

Comments
To Top