ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ήττα στην Αθήνα για την ομάδα μας στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ με 3-0.

Ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ είδε και αξιολόγησε συστήματα και πήρε σημειώσεις για το τι θα αλλάξει ενόψει Ζίλινα.

Ο αγώνα:

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Προηγήθηκαν στο 6′ με εντυπωσιακό βολέ του Γκαρσία μέσα από την περιοχή, μετά από θαυμάσια συνδυαστική προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Σιμάνσκι, πέρασε από τον Μάνταλο και κατέληξε σε ιδανικό παράλληλο πέρασμα του Λόπες από αριστερά. Στο 9΄ ήρθε το δεύτερο γκολ, με τον Γκαρσία να περνάει κάθετα στον Μάνταλο μέσα στην περιοχή. Το πρώτο σουτ απόκρουσε ο Γιοβάνοβιτς, αλλά ο αρχηγός της ΑΕΚ είδε την μπάλα να του έρχεται ξανά, σούταρε και πάλι κι αυτή τη φορά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η Ένωση είχε κι άλλες ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα, με πιο χαρακτηριστικές δυο προσπάθειες από Αλμπάνη κι Ανσαριφάρντ αντίστοιχα, στις οποίες έδωσε στοπ ο Γιοβάνοβιτς.

Ο Απόλλωνας πήγε να μπει πιο ζωηρός μετά το ημίχρονο, προσπάθησε να απειλήσει σε μια δυο περιπτώσεις, αλλά στο 51΄ήρθε ο εκπληκτικός Λιβάι Γκαρσία να κάνει μια εντυπωσιακή ενέργεια με την οποία απέφυγε τρεις αντιπάλους κι από διαγώνια δεξιά έκανε το ιδανικό συρτο με το δεξί για το 3-0. Η ΑΕΚ έχασε στη συνέχεια μεγάλες ευκαιρίες με Αλμπάνη, Μάνταλο και Τάνκοβιτς, ενώ στο τέλος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα ο Ίντζια όταν ο Τσιντώντας έκανε απίστευτο λάθος, του πάσαρε τη μπάλα και ο παίκτης του Απόλλωνα αστόχησε από προφανή θέση για γκολ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. 

Η ομάδα της Λεμεσού που έκανε πολλές αλλαγές στην διάταξη μέσα στο παιχνίδι προσπάθησε στο Β΄ να βγάλει μεγαλύτερη επιθετικότητα, αλλά στις κόντρα επιθέσεις της ΑΕΚ είχε μεγάλο θέμα με την γρήγορη μετάβαση των «κιτρινόμαυρων», πότε με Λιβάι και πότε με Μάνταλο.

ΑΕΚ: Τσιντώντας, Μπακάκης(64΄Σβάρνας), Λόπες(46΄Μιτάι), Νεντελτσεάρου(46΄Μήτογλου), Τζαβέλλας(86΄Ραντόνια), Σάκχοφ, Σιμάνσκι(86΄ Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος(86΄Ρουκουνάκης), Γκαρσία(79΄ Νταντσένκο), Ανσαριφάρντ(86΄ Κοσίδης), Αλμπάνης(65΄Τάνκοβιτς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γιοβάνοβιτς, Χαμάς(61΄Ίντζια), Ουέλινγκτον, Κατελάρης, Φιλιώτης, Μάρκοβιτς(70΄Παπουνασβίλι), Ντένιτς, Κυριακού, Ζράντι, Πίττας, Ψύχας(61΄Μαλεκκίδης). Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν επίσης οι Σπόλιαριτς και Φώτη.

Comments
To Top