ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στις 18 Αυγούστου στην Κύπρο ο πρώτος αγώνας για Apollon Ladies

Σε ρυθμούς UEFA Champions League Γυναικών η πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies και με την ελπίδα ότι θα προχωρήσει στην αναβαθμισμένη από φέτος διοργάνωση με μεγαλύτερα οικονομικά κίνητρα και διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής.

Η πρωταθλήτρια μας όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στον 6ο προκριματικό όμιλο και θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα στις 18 Αυγούστου την FC Ντιναμό Λευκορωσίας. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, που θα γίνει επίσης στην Κύπρο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αναμετρηθεί με την Ουαλική Σουόνσι.

Οι ομάδες που θα κερδίσουν θα βρεθούν αντιμέτωπες στις 21 Αυγούστου διεκδικώντας εισιτήριο πρόκρισης για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Οι ομάδες που θα προκριθούν θα λάβουν μέρος στη φάση των ομίλων και η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 13 Σεπτεμβρίου.

Η FC Ντιναμό Λευκορωσίας κέρδισε πέρσι αήττητη τον τίτλο και φέτος προηγείται στο Πρωτάθλημα της χώρας της. Μετά από 14 αγωνιστικές οδηγεί χωρίς απώλειες την κούρσα με συντελεστή τερμάτων 99-1.

Ο επόμενος αγώνας της είναι προγραμματισμένος για τις 11 Ιουλίου με αντίπαλο την ΦΚ Μινσκ, που ακολουθεί με 3 βαθμούς λιγότερους.

Η πρωταθλήτρια Apollon Ladies μπήκε σε ρυθμούς προετοιμασίας από την 1η Ιουλίου και σταδιακά αναμένεται να αρχίσει και τον κύκλο με τους φιλικούς αγώνες ενόψει της συμμετοχής στο Champions League.

Comments
To Top