ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερες σκέψεις για Αμινί

Στον ΣΠΟΡ FM,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αν υπάρχει ικανοποίηση από τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Θα ήταν προτιμότερο να ολοκληρώσουμε τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό, ο οποίος υπολείπεται ορισμένα σημαντικά κομμάτια για να μπορούμε να τον ολοκληρώσουμε όπως τον έχει εκπονήσει ο κύριος Τσόρνιγκερ».

Για τα νέα αποκτήματα: «Ανακοινώσαμε κάποιους που περάσανε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Τις επόμενες ώρες και μέρες θα ανακοινώσουμε τους Κολ και Ουέλιγκτον. Του Αμίνι θα καθυστερήσει ακόμη λίγο, αφού θα περάσει από κάποια διαδικασία από εύλογο χρονικό διάστημα και αν είναι σε θέση να αγωνιστεί θα επικυρώσουμε τη μεταξύ μας συμφωνία. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει από την άλλη εβδομάδα και μετά, θα το σκεφτούμε διπλά και τρίδιπλα. Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί το θέμα του Μουσταφα. Μένουν κάποιες θέσεις για τον Κατάλογο Α’ χωρίς να αποκλείουμε να πάρουμε παίκτη για τον Κατάλογο Β’, όπως είπα εκκρεμεί ακόμη του Μουσταφά Αμίνι. Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε σε πόσες ακριβώς θέσεις θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση», πρόσθεσε.

Comments
To Top