ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να κλείσει σύντομα το θέμα προπονητής»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου.

Για τον προπονητή: «Θα είναι μια δύσκολη και μεταβατική περίοδος. Θα έχουμε πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό μας. Ευελπιστούμε ότι αυτή την εβδομάδα, αν καταστεί εφικτό θα ολοκληρώσουμε την εξεύρεση του νέου μας προπονητή, που είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Έχουνε έρθει δεκάδες βιογραφικά, λίγα ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλουμε. Δεν είναι εύκολο να έρθει κάποιος εξελίξιμος προπονητής στην Κύπρο. Το θέμα είναι πως η Κύπρος σαν προορισμός για κάποιον που έχει προσδοκίες δεν αποτελεί τη πρώτη του προτεραιότητα. Θέλουμε έναν προπονητή που να είναι φιλόδοξος, δεν μας νοιάζει η ηλικία, ο οποίος μέσα από τη παρουσία του στον Απόλλωνα να ανελιχθεί και εκείνος στο άμεσο μέλλον. Ευελπιστούμε ότι ο εκλεκτός θα πληροί τα περισσότερα από τα κριτήρια που θέσαμε».

Αν υπάρχει short list: «Είναι ένα θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος. Δουλεύει νυχθημερόν για αυτό το θέμα. Είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο ο προπονητής. Ευελπιστούμε και προσδοκούμε ότι η επιλογή που θα γίνει θα είναι η καλύτερη δυνατή».

Aν πιέζει ο χρόνος: «Σίγουρα ο χρόνος είναι αντίπαλος, αλλά να μην ξεχνάμε ότι τις προηγούμενες χρονιές το πρωτάθλημα και το κύπελλο αυτές τις ημέρες τελείωνε. Θέλουμε όμως να κλείσει όσο πιο σύντομα το θέμα του προπονητή, για να ξεκινήσουν και οι μεταγραφές».

Comments
To Top