ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αντίο του Εστεμπάν Σακέτι

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Απόλλωνα θέλησε να στείλει ο Εστεμπάν Σακέτι στους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο.

«Αγαπητοί Απολλωνίστες,

Πέρασα έξι χαρούμενα χρόνια στην ομάδα μας στην οποία ζήσαμε όλοι μαζί καλές αλλά και κακές στιγμές. Έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Απόλλωνα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα πρόσωπα με τα οποία μοιράστηκα τα αποδυτήρια στο Κολόσσι τα τελευταία έξι χρόνια. Ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση να γνωρίσω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Με βοήθησαν να ωριμάσω ως ποδοσφαιριστής αλλά ακόμη περισσότερο ως άνθρωπος.

Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ με τα χρώματα του Απόλλωνα και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Νίκο Κίρζη που με εμπιστεύτηκε τόσα χρόνια.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την αγάπη τους και την στοργή που μου έδειξαν αλλά κι επιδεικνύουν καθημερινά. Περάσαμε πολλά μαζί και ζήσαμε σπουδαίες κι αξέχαστες στιγμές.

Θα ήθελα να τους πω να μην σταματήσουν να πιστεύουν στην ομάδα και να συνεχίσουν να τα δίνουν όλα για το έμβλημα όπως πράττουν μέχρι σήμερα. Εσείς οι οπαδοί είστε το σημαντικότερο κομμάτι του συλλόγου.

Εύχομαι ότι καλύτερο στον Απόλλωνα κι ελπίζω να άφησα σε όλους την εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που λατρέυει να παίζει ποδόσφαιρο, να είναι χαρούμενος και να δίνει τα πάντα για το έμβλημα.

Σας ευχαριστώ όλους και θα σας έχω για πάντοτε στην καρδιά μου.

Θα τα ξαναπούμε.

Για πάντα  💙🤍💙»

Comments
To Top