ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και τελείωσαν όλα

Η ομάδα μας έμεινε στην ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με την νίκη της Ομόνοιας κόντρα στην ΑΕΚ, έχασε κάθε πιθανότητα για το πρωτάθλημα.

Ο Πίττας στο 46΄έκανε το 1-0, ο Ολυμπιακός απάντησε δις στο 56΄και 69΄. Ο Γκεριέ στο 89΄διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι:

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάποιο τέρμα, αλλά είχαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες χωρίς τους παίχτες να μπορούν να βρουν στόχο.

Μεγαλύτερη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα η διπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού στο 34’. Ο Σάλι από κοντά έκανε το πλασέ αλλά απόκρουσε εντυπωσιακά ο Γιοβάνοβιτς, στην συνέχεια ο Σάλι με κεφαλιά βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν… διαφορετικό.

Με το «καλημέρα», στο 49’ ο Πίττας ο οποίος είχε περάσει στο παιγνίδι ως αλλαγή στην επανάληψη, με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο σπουδαίος όμως Ολυμπιακός κατάφερε σε λίγα μόλις λεπτά να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα στο 51’ ο Μάντζης μετά από σέντρα του Ψάλτη, κέρδισε τον Γιούστε στον αέρα και με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ο Απόλλωνας δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιτεθεί καθώς την ίδια ώρα η Ομόνοια βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ, και με το συνδυασμό των αποτελεσμάτων ήταν πρωταθλήτρια.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλα κενά στην άμυνα της Λεμεσιανής ομάδας, κενά τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός.

Στο 68’ συγκεκριμένα, ο Σάλι πέρασε την κάθετη πάσα στον Ζαχαρίου ο οποίος διέσχισε το μισό γήπεδο και με πλασέ κέρδισε τον Γιοβάνοβιτς, κάνοντας το 1-2.

Οι παίχτες του Απόλλωνα δεν είχαν καθαρό μυαλό, κατάφεραν όμως στο 90’ να ισοφαρίσουν με ένα τρομερό τέρμα του Γκεριέρ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη και θα τους έστελνε στο ΓΣΠ για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Απόλλων Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Γκεριέρ, Γιούστε, Κατελάρης, Χάμπος, Ντένιτς, Ψύχας (Πίττας 46′), Ματέι (Γιαννιώτας 61′), Μπίσεσβαρ, Νταμπό

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Μαλεκκίδης, Σακέτι, Φώτη, Μάρκοβιτς, Ηροδότου, Πίττας, Γιαννιώτας, Μπένσοπ

Ολυμπιακός Αγριμάκης, Ψάλτης, Σάλι, Μάντζης, Σαντάνα, Μανρίκε, Ανδρέου, Σωτηρίου, Νάνι, Χάνι (Ζαχαρίου 46′), Χαραλάμπους (Γαρουφαλιάς 46′)

Στον πάγκο οι Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Γκουστάβο, Κα, Ευτυχίδης, Ζαχαρίου, Σαρφό, Κοστόφ, Κυριάκου.

Comments
To Top