ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τις επόμενες ώρες θα ενσωματωθούν Γιαννιώτας και Πίττας»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι για να έχουμε δικαίωμα στόχων στον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενός από τους φιναλίστ στο κύπελλο. Προετοιμαζόμαστε όπως κάθε εβδομάδα με στόχο να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για τον τραυματισμό του Ντιγκινί: «Ήταν εδώ στο ιατρείο και εξεταζόταν αυτή τη στιγμή για να αποφασίσουν με τον γιατρό πότε θα προχωρήσουν στη χειρουργική επέμβαση. Υπάρχει οίδημα, πρέπει να ακολουθήσουν κάποιες μέρες για να υποχωρήσει για να προχωρήσει το ιατρικό επιτελείο σε επέμβαση. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, τα πάντα θα γίνουν σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο. Θα χειρουργηθεί και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης από τους καλύτερους. Όσοι ποδοσφαιριστές μας πέρασαν από αυτή τη διαδικασία επέστρεψαν στην καλύτερη κατάσταση. Πάντοτε υπάρχει σαν πιθανότητα να συμβεί αυτό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ιστορία θα γραφτεί από τους παρόντες. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα ο Ντιγκινί, όμως αυτά είναι τα δεδομένα. Πεισμώνουμε και έχουμε έναν περισσότερο λόγο για να τον χαροποιήσουμε».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Ολυμπιακού: «Ο Πέδρο και ο Ρομπέρζ θα εκτίσουν την ποινή τους. Ο Παπουνασβίλι προπονείται ατομικά, ίσως να είναι στην αποστολή, είναι θέμα ετοιμότητας. Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα ενσωματωθούν Γιαννιώτας και Πίττας που ταλαιπωρήθηκαν από τον κορωνοϊό».

Comments
To Top