ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Κόντρα στην ΑΕΛ οι «Αμαζόνες»!

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Ανοικτούς λογαριασμούς έχουν από το πρωτάθλημα Robo Markets ΑΕΛ και Property Gallery Απόλλων. Μια εβδομάδα μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος που έστεψε τις ««γαλαζοκίτρινες» πρωταθλήτριες οι δυο ομάδες τα ξαναλένε στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με στόχο το πρώτο βήμα για τον Τελικό.

Η Robo Markets ΑΕΛ μετά την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος βρίσκεται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και πάει στον ημιτελικό με στόχο τη νίκη. Ο κόουτς Στέλιος Μάσιας ολοκληρώνει την προετοιμασία την Τρίτη όπου θα καταρτίσει τα τελικά του πλάνα. Μια από τις σπουδαίες μορφές της Robo Markets ΑΕΛ φέτος η έμπειρη Μiroslava Gryban μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «θέλουμε και το Κύπελλο μετά το πρωτάθλημα. Ο πρώτος αγώνας στην έδρα μας είναι σημαντικός και πρέπει να τον κερδίσουμε».

O Property Gallery Απόλλων μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, πάει στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» για το διπλό για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον Τελικό. Οι «γαλάζιες» χτυπήθηκαν ξανά από τον κορωνοϊό και σίγουρα θα έχουν μια απουσία.

Η αρχηγός Άντρη Ιορδάνους μιλώντας στην ιστοσελίδα μας τόνισε ότι «η πρόκριση θα κριθεί και στους δυο αγώνες. Θέλουμε το Κύπελλο για να τελειώσουμε με ένα τίτλο αυτή την περίεργη χρονιά. Η Robo Markets ΑΕΛ δεν θα είναι αδιάφορη και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη πολύ σοβαρά».

Comments
To Top