ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στην Ομόνοια

Ο Νίκος Ανδρονίκου γράφει στο Apollon365 για την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδα μας στην σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ομόνοια που έφερε την ομάδα μας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

ΑλεξάντερΓιοβάνοβιτς: Σωστά τοποθετημένος σε όλες τις στατικές,καθάρισε πολλές από αυτές.Πέφτει σε σωστό χρόνο στην μοναδική μεγάλη ευκαιρία στον στόχο που έκανε ο αντίπαλος και κράτησε το μηδέν.

Ζοάο Πέδρο: Κράτησε την θέση του,δεν άφησε να δημιουργηθούν προβλήματα στην πλευρά του. Συμμέτειχε επιθετικά και έφτιαξε φάσεις.

Ντόναλτ Γκεριερ: Ισορροπημένο παιχνίδι από τον Γκεριέρ. Δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα,ενώ επιθετικά έφτιαξε πράγματα.

Έκτορ Γιούστε: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, καθάριζε εύκολα τις φάσεις, ενώ τα τελευταία λεπτά ανέβηκε πιο ψηλά για να βοηθήσει.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Άλλο ένα σεμινάριο από τον Γάλλο που παρέδωσε μαθήματα αμυντικής συμπεριφοράς. Σωστή καθοδήγηση της όλης αμυντικής λειτουργίας.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Αναγεννημένος, έκανε σπουδαίο παιχνίδι, κερδίζοντας τις πλείστες προσωπικές μάχες. Μοίρασε παιχνίδι και βοήθησε και οργανωτικά. Συνεχίζει τις πολύ καλες εμφανίσεις.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Πολλά τρεξίματα,βοήθειες στο αμυντικό κομμάτι,αλλά και στο οργανωτικό.Έδωσε την ασίστ και έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Είχε αρκετά κενά διαστήματα,είχε όμως και συμμετοχή στις καλές μας φάσεις. Πρέπει να μπει πιο πολύ στο παιχνίδι της ομάδας και το κάνει αυτό,όταν είναι στον άξονα.

Ιωάννης Πίττας: Πήρε φάσεις πάνω του,δοκίμασε το πόδι του,είχε ευκαιρίες για γκολ και για άλλη μια φορά απίστευτα τρεξίματα.Κυνηγά όλες τις χαμένες μπαλιές και σε μια από αυτές κερδίζει την κόκκινη.

Γιάννης Γιαννιώτας: Κρατάει τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή χαμηλά,πιέζει ψηλά,βρίσκει προσπάθειες αλλά έχει βεβιασμένες τελικές.

Μπακαλί Νταμπό:θα μπορούσε να ήταν πιο ομαδικός και να συμμετείχε πιο πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι. Έχασε μια καλή ευκαιρία, προσπάθησε με την μπάλα, πιστεύω όμως κι αυτός πρέπει να δώσει πιο πολλά.

Νικολά Ντιγκινί: Έδωσε προσωπικότητα στην επίθεση και είχε συμμετοχή στο παιχνίδι. Απόδειξε πως είναι σημαντικός στην λειτουργία της ομάδας. Φλορεντιν Ματέι: Ίσως ο πιο αδικημένος.Συμμετοχή στο γκολ και δείγματα πως πρέπει να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Σκοράρει το χρυσο γκολ με μια απίστευτη κεφαλιά,ενω πριν βρίσκει και μια καλή ευκαιρία για γκολ.Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια.

Προπονητής: Κατεβάζει την ομάδα με 4-2-3-1.Περιορίζει τα ατου του αντιπάλου,που στην ουσία έχει μόνο μια τελική στον στόχο,που ευτυχώς αντιδρά σωστά ο τερματοφύλακας. Τέταρτο παιχνίδι που κρατά το μηδέν,με όλους τους παίκτες σε εγρήγορση, η μοναδική αήττητη ομάδα στα play-off και η μοναδική ομάδα που δείχνει πως έχει να δώσει κι άλλα,αφού ουσιαστικά τώρα δουλεύει ο προπονητής μαζί της,έχοντας μια κανονική βδομάδα για προετοιμασία.Αυτή την στιγμή όμως έχει το πιο δύσκολο έργο.Να προσγειώσει τους πάντες για να παρουσιαστούν ακόμα πιο σοβαροί και πιο διαβασμένοι στα επόμενα 5 παιχνίδια.

Comments
To Top