ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξένοι διαιτητές από την επόμενη αγωνιστική»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας του Απόλλωνα Φάνος Κιννής, ο οποίος τόνισε πως θα γίνει εφικτή η κάθοδος ξένων διαιτητών με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Νομίζω όσο προχωρούμε κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε χθες, τα καταφέραμε και κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Για την μάχη του τίτλου και το ντέρμπι με την Ομόνοια :«Αυτή τη στιγμή, οι τρεις ομάδες έχουν το προβάδισμα. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί βαθμοί, κάθε επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό, αντιλαμβάνεστε πως μια πιθανή απώλεια των ομάδων που καταδιώκουν την Ομόνοια θα τις αφήσει πίσω. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια και να είμαστε πρωταθλητές. Αν κερδίσουμε την Ομόνοια, αναπτύσσουμε μια δυναμική για τον τίτλο».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Η δυναμική που έχουμε στη Λεμεσό είναι πολύ μεγάλη.Είναι ευκαιρία να πάρουμε τα τρίποντα που χρειαζόμαστε στη Λεμεσό, για να πάμε στο ΓΣΠ να παίξουμε την Ομόνοια για τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική. Οι διαφορές είναι μικρές και τυχεροί είναι οι οπαδοί που βλέπουν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα».

Για Ολυμπιακό και Ανόρθωση: «Αυτές οι ομάδες που δεν έχουν στόχους όπως είναι ο Ολυμπιακός, είναι πολύ σημαντικό να πάρουν βαθμούς. Ακόμα και η Ανόρθωση δεν είναι αδιάφορη, καθώς και η τρίτη θέση οδηγεί στην Ευρώπη»

Για Γκεριέ: «Είναι ευχάριστο που σκόραρε ξανά.Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Τώρα θα πάει στην Εθνική του και ελπίζουμε να επιστρέψει απόλυτα υγιής».

Για τους τραυματίες: «Ευελπιστούμε πως οι Ντιγκινί και Μάρκοβιτς θα είναι έτοιμοι με την επανέναρξη. Του Ντιγκινί είναι λίγο πιο σοβαρό, όμως ελπίζουμε πως θα τους έχουμε μαζί μας στην τελική ευθεία».

Για την κάθοδο ξένων διαιτητών: «Από την επόμενη αγωνιστική, κάποια παιχνίδια θα τα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές, αν και δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ».

Comments
To Top