ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σανγκόι: «Δεν ξεχνώ το 4-3 κόντρα στην ΑΕΛ/ «Πρωτάθλημα ο Απόλλωνας»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο Γκαστόν Σανγκόι.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο Απόλλων είναι για μένα η δεύτερη μου οικογένεια. Μου λείπει η Κύπρος και ο Απόλλωνας, οι οπαδοί της ομάδας και γενικά όλοι οι Κύπριοι. Θα ήθελα να επισκεφθώ κάποια στιγμή την Κύπρο. Τώρα είμαι στην Αργεντινή, ακολουθώ μαθήματα προπονητικής και ποτέ δεν ξέρεις αν κάποια μέρα εργαστώ στην Κύπρο».

Για το παιχνίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Θυμάμαι τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ το 4-3, όπου είχα πετύχει δύο γκολ και μια ασίστ. Νομίζω ήταν το ομορφότερο μου παιχνίδι, γιατί ήταν και το πρώτο μου».

Για τα γκολ του κόντρα στην Νις στο ΓΣΠ: «Ήταν δύσκολη πρόκριση αλλά ήταν κάτι το φανταστικό με την ατμόσφαιρα των οπαδών. Πέτυχα δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι χάσαμε στον επαναληπτικό με 1-0, προκριθήκαμε. Ήταν φανταστικό».

Για την πορεία του φετινού Απόλλωνα: «Παρακολουθώ την ομάδα μέσω του διαδικτύου. Θα ήθελα να κατακτήσει τον τίτλο. Υπάρχουν δυσκολίες όμως μπορεί να τα καταφέρει. Σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες δύο θέσεις. Τώρα σε ό,τι αφορά την ερώτηση γιατί τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα που τόσο θέλει, δεν μπορώ να ξέρω γιατί είμαι εκτός, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στα ενδότερά της ομάδας για να έχω ξεκάθαρη άποψη».

Comments
To Top