ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Οι 3-4 βαθμοί διαφοράς ίσως να είναι και δυο σφυρίγματα”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, στον απόηχο του χθεσινού ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο θεωρώ ότι δεν ήταν στις προτεραιότητες μας όμως βάσει απόδοσης των δυο ομάδων, ο ένας βαθμός που πήραν οι δυο ομάδες αντικατοπτρίζει όσα έδωσαν στο γήπεδο. Έμειναν οι διαφορές ως είχαν. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή για το οποίο θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του».

Για τη μάχη του τίτλου: «Το πρωτάθλημα είναι μια διαδικασία βαθμοθηρίας. Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια και η ΑΕΛ προπορεύονται της δικής μας. Υπάρχουν 24 βαθμοί για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε τα δεδομένα. Θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία για να πλησιάσουμε στις πρώτες θέσεις. Θέλει υπομονή και βεβαίως και εμείς να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας».

Για τα παράπονα που εκφράστηκαν για τη διαιτησία: «Δεν έχει να κάνει μόνο με το χθεσινό παιχνίδι. Είναι γενικότερα η αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Απόλλωνας κατά διάρκεια της φετινής περιόδου. Αν ήταν μόνο για ένα παιχνίδι δεν θα το κάναμε ζήτημα. Νομίζω ότι ο τηλεοπτικός δέκτης δεν μπορεί να σε διαψεύδει. Είδαμε πόσα εύκολα δίνονται κακά τα σφυρίγματα για τη δική μας ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι λυπηρό αυτό το οποίο συμβαίνει με την ανομοιομορφία. Αυτοί οι 3-4 βαθμοί διαφοράς ίσως να είναι και δυο σφυρίγματα. Δεν πρέπει να ψάχνουμε το οποιοδήποτε άλλοθι. Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από εμάς για να διαφοροποιήσουμε την κατάσταση».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ: «Θα δούμε τον Βασιλείου που είχε πρόβλημα με τη μέση του. Εκτός θα είναι και πάλι ο Γκεριέ».

Comments
To Top