ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα μηδέν στο «Τσίρειο»

Η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη χωρίς γκολ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ και έχασε την ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 4ο λεπτό ένα πλασαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ πέρασε έξω. . Στο 28ο λεπτό ο Τεσέιρα απομάκρυνε τον κίνδυνο σε σουτ του Μπίσεσβαρ που πάτησε περιοχή. Στην εξέλιξη  της φάσης ο Πίττας έπιασε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Βοζίνια έπεσε και απέκρουσε.

Στο 34ο λεπτό μετά από γρήγορη εκτέλεση άουτ, είχαμε το γύρισμα του Μαέ στον Άντονι, που έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού η μπάλα σταμάτησε στον Πέδρο! Λίγο πιο πριν ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ριέρα, με την μπάλα να κτυπά όμως πρώτα στα πόδια του. Στο 45+1 ο Μάρκοβιτς σκόραρε αλλά ο Νταμπό στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46ο λεπτό ο Πίττας έκανε ένα δύσκολο γυριστό βολέ με την μπάλα να περνά έξω, ενώ στο 54ο λεπτό ο Γιούστε έκανε ένα σουτ μετά από σέντρα του Πέδρο με την μπάλα να περνά έξω.

Στο 57ο λεπτό ο Μηνάς Αντωνίου βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Ρομπέρζ απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ. Λίγο μετά ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε ένα μακρινό σουτ του Ντανίλο.

Στο 67ο λεπτό ο Ντιγκινί έπιασε ένα καλό σουτ από απόσταση, αλλά ο Βοζίνια ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 82΄ο Αντάμοβιτς έχασε ξεκάθαρη ευκαιρία όταν από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από τα δοκάρια!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γιοβάνοβιτς, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Μαλεκκίδης, Μάρκοβιτς (70’Σακέτι), Χάμπος (70’Ντένιτς), Πίττας, Μπίσεσβαρ (79’Γιαννιώτας), Ντιγκινί (79’Μπένσοπ), Νταμπό (79’Παπουνασβίλι).

Comments
To Top