ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Πόσους τίτλους να χάσει ο Απόλλωνας… για να το αντιληφθούν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την χθεσινή διαιτησία: «Λίγο πολύ γνωρίζοντας από πριν τους ορισμούς γνωρίζαμε ότι θα υπήρχε απόηχος. Αναφέρομαι πρώτα για τον Γιώργο Νικολάου και μετά στον διαιτητή, Τιμόθεο Χριστοφή.

Ρισβάνης και Νταουσβίλι έκαναν ότι και ο Γκεριέ. Είναι φάσεις που είδαμε εμείς και θα τις δημοσιεύσουμε. Θεωρούμε ότι υπήρχε σκοπιμότητα ναι. Είναι τρεις φάσεις οι ίδιες, στις δύο δεν έδωσε τίποτα και στην άλλη κόκκινη.

Στη φάση του πέναλτι θεωρούμε ότι έπρεπε να τραβηχτεί γραμμή για να δούμε αν όντως ήταν μέσα. Στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ το 1-0 στο πρωτάθλημα ήταν η ίδια φάση, μας έδωσε πέναλτι και μετά μέσω του VAR το πήρε πίσω. Να μας πούνε να ξέρουμε πότε τα εφαρμόζουν. Ο Γιώργος Νικολάου ήταν ο ίδιος που μέτρησε χέρι στο Παφιακό, ανατροπή του Πέδρο μπροστά και πολλά άλλα παραδείγματα όπου σφύριξε εις βάρος μας. Κάποιοι προσπάθησαν να ξεγελάσουν την ομάδα του Απόλλωνα. Τον λόγο δεν μπορώ να τον ξέρω. Ο κύριος Γιώργος Νικολάου είναι ανεπιθύμητος στα παιχνίδια μας, αυτό εννοείται. Πόσους τίτλους πρέπει να χάσει ο Απόλλωνας για να το αντιληφθούν αυτοί που τους ορίζουν.  Οι ευθύνες βαραίνουν και αυτούς».

Αν θα προχωρήσουν σε καταγγελία: «Από το πρωί υπάρχει επαφή με τον υπεύθυνο μας στην ομοσπονδία. Είτε υπάρχει στήριξη είτε όχι, το αίτημα μας είναι καταγεγραμμένο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια απάντηση από την ομοσπονδία. Δεν έχει να κάνει με την Ανόρθωση, ήταν εξαιρετική η φιλοξενία του κυρίου Χαμπουλά και των συνεργατών του.

Για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα: «Έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως έινια η Ανόρθωση, συνεχίζουμε. Θα δούμε μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ποια θα είναι τα αγωνιστικά μας νέα».

Comments
To Top