ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H απόδοση τους κόντρα στην ΑΕΚ

Η ομάδα μας πήρε μετά από καιρό μία άνετη νίκη και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Νίκος Ανδρόνίκου αναλύει την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών κόντρα στην ΑΕΚ και αφήνει το σχόλιο του για τον Γιαννη Πετράκη.

Δημήτρης Δημητρίου: Σωστές αντιδράσεις στις στατικές, στην σωστή θέση στις λίγες προσπάθειες στην εστία από τον αντίπαλο, συντέλεσαν στην τρίτη συνεχόμενη καθαρή εστία σε ντέρμπι.

Ζοάο Πέδρο: Άψογος αμυντικά, δεν κινδύνεψε καθόλου από τον προσωπικό του αντίπαλο. Αρκετά ανεβάσματα στο επιθετικό τρίτο.

Πέτρος Ψύχας: Όταν ρωτήθηκε ο προπονητής για τον Ψύχα (χτες δεν ρωτήθηκε για να πάρει και τα εύσημα),είχε απαντήσει πως όταν είναι έτοιμος κυρίως ψυχολογικά θα τον χρησιμοποιήσει, δεν μας είπε όμως πως ήταν σε μια καινούργια θέση, στην οποία ο νεαρός ανταποκρίθηκε στο έπακρο, με απλό ποδόσφαιρο, σίγουρες πάσες και καλή αντιμετώπιση των αντιπάλων ανασταλτικά,δίνοντας μια επιπλέον λύση σε όλη την πλευρά.

Έκτορ Γιούστε: Απίστευτο παιχνίδι από τον Ισπανό που καθάριζε τα πάντα.Είχε σωστές μεταβιβάσεις και δεν άφηνε να δημιουργηθεί η παραμικρή ευκαιρία.Έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Άνετος,έκλεινε τους διαδρόμους και δεν άφησε τους αντίπαλους να δημιουργήσουν.

Σάσα Μάρκοβιτς: Αγωνίστηκε σαν ανασταλτικός και τα πήγε αρκετά καλά.Έκλεψε μπάλες,”κατάπιε” πάρα πολλά χιλιόμετρα και έκλεισε τρύπες στην μεσαία γραμμή.

Φλορεντίν Ματέι: Απίστευτο παιχνίδι από τον Ματέι που ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο του 8αριού,καλύπτωντας τους χώρους αλλά και βοηθώντας οργανωτικά,πετυχαίνοντας και το δεύτερο γκολ.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Μπήκε με όρεξη,σκόραρε ένα γκολ,έχασε 1 άχαστο,έδωσε πάσα για ένα άλλο τετ α τετ,δίνει την ασίστ στο 3ο.Μια γεμάτη εμφάνιση που έγινε ακόμη πιο ενθαρρυντική αφου βοήθησε και στον αμυντικό τομέα αρκετα με τις επιστροφές του.

Γιάννης Γιαννιώτας: Ανέβασε στροφές, δημιουργώντας αρκετές φάσεις πλαγιοκοπώντας και έχοντας προσπάθειες προς το τέρμα.Δεν παραμέλησε ούτε το αμυντικό κομμάτι,δίνοντας βοήθειες.

Ιωάννης Πίττας: Ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις,έκανε απίστευτη κίνηση στην φάση του γκολ και φυσικά δεν παρέλειψε τις βοήθειες και τα τρεξίματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Νικολά Ντιγκινί: Άνοιγε χώρους για τους συμπαίκτες του με τις κινήσεις του στον χώρο.Βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σημάδεψε το δοκάρι.Πολύ καλή εμφάνιση.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Πέρασε στον αγώνα για να δώσει τρεξίματα στην μεσαία γραμμή και να κλείσει τους χώρους.

Γιώργος Μαλεκκίδης: Μπήκε ξεκούραστος,να καλύψει το αριστερό άκρο,το έπραξε αλλά δέχτηκε μια άδικη κόκκινη κάρτα.

Μπακαλί Νταμπό: Πήρε κι άλλο χρόνο συμμετοχής και έδειξε πανέτοιμος να βοηθήσει.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Μπήκε ένα τέταρτο και έδειξε διάθεση και όρεξη. Σίγουρα θα χρειαστεί.

Εστεπάν Σακέτι: Επέστρεψε και θα ενισχύσει την ομάδα στην τελική ευθεία.

Προπονητής: Παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1 με καθαρό κόφτη τον Μάρκοβιτς και δίπλα του τον Ματέι, έχοντας και σε καινούργιο ρόλο τον Ψύχα. Όλο αυτό λειτούργησε όμορφα,η ομάδα ήταν δημιουργική και δεν κινδύνεψε καθόλου. Πήρε τα ρίσκα του ο προπονητής, δικαιώθηκε και παίρνει τα εύσημα για αυτό, αφού δεν κινδύνεψε ουσιαστικά και ταυτόχρονα έβγαλε αρκετές φάσεις.

Comments
To Top