ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετράκης: «Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι»

Όλα οσα δήλωσε τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Πετράκης μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας. Επειδή πιστεύω ότι έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, επειδή είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα και ποιότητα και για το αποτέλεσμα. Αυτό που για εμένα είναι σημαντικό από αυτό το παιχνίδι είναι ότι σε όλη τη διάρκεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα είχαμε τον έλεγχο, λειτουργήσαμε καλά και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού, είχαμε σοβαρότητα και ποιότητα, βάλαμε τρία γκολ, είχαμε δοκάρια και αρκετές καλές ευκαιρίες για άλλο γκολ ενώ στον αντίποδα αν θυμάμαι καλά είχε μία ευκαιρία η ΑΕΚ, δεν θυμάμαι άλλη. Για όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος, το παιχνίδι αυτό για εμένα είναι παρελθόν, είναι σημαντικό το ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να τον διατηρήσουμε να τον ενισχύσουμε και να προχωρήσουμε εξελίσσοντας κάθε μέρα αυτό που κάνουμε».

Για το ότι σε προηγούμενους αγώνες έκανε διαχείριση του προβαδίσματος ενώ με την ΑΕΚ έπαιξε και για άλλα γκολ κι αν θα συνεχίσει έτσι: 

«Δεν νομίζω ότι υπήρχε διαφορά στην προσέγγιση ούτε με ΑΠΟΕΛ ούτε με Καρμιώτισσα. Και σήμερα για μεγάλο διάστημα δώσαμε στον αντίπαλο από επιλογή μας να παίξει. Απλώς όσο περνάει ο καιρός, εμπεδώνουμε κάποια πράγματα, στον βαθμό που μπορούμε, δεν είχαμε μονάδες να δουλέψουμε να βελτιώσουμε, είμαι χαρούμενος γιατί οι παίκτες προσπαθούν κι αυτό είναι η αιτία που προσπαθούμε, με τις λίγες προπονήσεις, γιατί εμείς είμαστε λίγο διάστημα στην ομάδα. Για να περάσεις μια ιδέα δεν μπορείς με μια φορά, θέλεις επανάληψη. Γι’ αυτό λέω είμαι χαρούμενος, έχουμε ποιότητα, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση από τη μέρα που ήρθε στον Απόλλωνα: «Είναι η πιο μεστή, ουσιαστική. Όχι η καλύτερη».

«Εγώ σαν άνθρωπος, αυτό είναι στάση ζωής, πάντα θεωρώ πιο σημαντικό αυτό που είναι μπροστά, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες, βλέπουμε τα αποτελέσματα κάθε Κυριακή, αλλά πιο πολύ σεβασμό έχουμε στην ομάδα μας, τη δουλειά μας και πίστη σε αυτό που κάνουμε. Σεβόμαστε την ΑΕΛ αλλά αυτό που θα καθορίσει τη στάση μας είναι αυτό που εμείς θέλουμε, όχι ο αντίπαλος».

Comments
To Top