ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Ο Property Gallery Απόλλων στηρίζει το ΣΚΕ Γερμασόγειας

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που βιώνουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, o Property Gallery Απόλλων στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας και ιδιαίτερα στα διάφορα κοινωνικά σύνολα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, προχωρήσαμε στην έκδοση ημερολογίου για το 2021, όπου περιλαμβάνεται εικόνες από την ομάδα μας και το οποίο διαθέσαμε στον κόσμο με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από απόφαση της διοίκησης όλα τα έσοδα θα δοθούν στο ΣΚΕ Γερμασόγειας και στην Φιλοπτώχο Αδελφότητα της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

Σήμερα το πρωί, στα γραφεία του σωματείου μας, έγινε η παράδοσης της επιταγής, 3000 ευρώ, από την αρχηγό της ομάδας μας, Άντρη Ιορδανούς και την Βραζιλιάνα Τζέσικα Βεντούρα, στον Δήμαρχο Γερμασόγειας, Κυριάκο Ξυδιά.

Ο Δήμαρχος της Γερμασόγειας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την κίνηση αυτή, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την οικογένεια του Property Gallery Απόλλων και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις Αμαζόνες μας για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους.

Comments
To Top