ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιγκινί και Πίττας για το +3!

Η ομάδα μας νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-1 και είναι στο +3 από την δεύτερη Ομόνοια.

Το σκορ άνοιξε ο Ντιγκινί στο 8΄, ο Πίττας στο 78′ διπλασίασε για την ομάδα μας για να μειώσει ο Ολυμπαικός στο 82΄.

Ο αγώνας:

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4΄ο Πίττας είχε την πρώτη τελική για τον Απόλλωνα. Μετά από κομπίνα στο κόρνερ, το πλασέ του έφυγε λίγο πάνω από την εστία. Ο Ζαχαρίου απάντησε στο 9′ με το σουτ του να σταματά πάνω στην γραμμή από τον Ρομπέρζ.

Στο επόμενο λεπτό ο Ντιγκινί πήρε την πάσα του Ματέι μέσα στην περιοχή, ελευθερώθηκε και με πλασέ νίκησε τον Μιχαήλ για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός στο 13΄βρήκε δίκτυα όμως το γκολ του Ζαχαρίου ακυρώθηκε από το VAR για φάουλ του Μάντζη στον Γιούστε. Οι «φιλοξενούμενοι» είχαν καλές στιγμές με κεφαλιές του Μάντζη χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Δημητρίου.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο κλασικές ευκαιρίες. Στο 44΄ο Πίττας από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ και στις καθυστερήσεις, ο Μάντζης σε πανομοιότυπη φάση δεν βρήκε καλά την μπάλα πλάσαρε επίσης άουτ.

Β΄ημίχρονο

Η πρώτη καλή φάση στην επανάληψη ήταν στο 61΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί, να αποκρούεται από τον αντίπαλο κίπερ.

Στο 72΄ο Ματέι σημάδεψε το δοκάρι του Μιχαήλ και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντένιτς έπιασε τον δυνατό σου με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ να αποκρούει δύσκολα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γιαννιώτα μπήκε στην περιοχή, απέφυγε όποιον βρήκε αλλά το πλασέ του κόντραρε τελευταία στιγμή. Στην επόμενη φάση ο Ελλαδίτης είχε νέο σουτ και ανάγκασε τον Μιχαήλ σε νέα απόκρουση.

Η πίεση του Απόλλωνα έφερε αποτέλεσμα στο 78΄. Ο Γιάννης Πίττας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός στο 82΄μείωσε με τον Πεχλιβάνη μετά από σέντρα του Κά. Το σουτ του Σωτηρίου στο 87΄έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δημητρίου.

Το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Comments
To Top