ΑΝΤΡΕΣ

Στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα

Είναι ένα γεγονός και θα πρέπει να το σημειώσουμε, καθώς ο νέος χρόνος βρίσκει όλες τις ομάδες μας να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια, το σημαντικό είναι να παραμείνουν εκεί και με το τέλος της σεζόν, κατακτώντας τους τίτλους και φέρνοντας στην τροπαιοθήκη του σωματείου μας κι άλλα τρόπαια.

Ποδόσφαιρο Ανδρών

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, παρά την ισοπαλία στην Πάφο, έκλεισε το 2020 στην κορυφή με 33 βαθμούς, δύο περισσότερους από την δεύτερη ΑΕΛ και τρεις από την Ανόρθωση, η οποία βέβαια έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ο Απόλλωνας, με απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και δύο ήττες έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Η Απόλλων Ladies δεν έχει αντίπαλο και πλέον θεωρείται δεδομένο ότι θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έχει το απόλυτο στους 11 αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα, μαζεύοντας 33 βαθμούς. Η δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία έχει 25 βαθμούς. Το εντυπωσιακό είναι ότι πέτυχε 58 γκολ και δέχτηκε μόλις ένα.

Καλαθόσφαιρα Ανδρών


Στην πρώτη θέση βρίσκει το τέλος του 2020 την ανδρική μας καλαθοσφαιρική ομάδα. Έχοντας 10 νίκες και 3 ήττες, ισοβαθμεί με την ΑΕΚ με 23 βαθμούς, βρισκόμαστε στην κορυφή γιατί κερδίσαμε την ομάδα της Λάρνακας στο μεταξύ μας παιχνίδι. Βέβαια, τα πάντα θα κριθούν στα πλέι-οφ και μπορεί το έργο της ομάδας μας να είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο έδειξε ότι μπορεί.

Καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα

Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ομάδα καλαθόσφαιρας του Απόλλωνα σε τροχοκάθισμα. Κέρδισε και τους τέσσερις αγώνες που έδωσε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Με την δουλειά που γίνεται φέτος, η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, καθώς δείχνει να υπερτερεί των αντιπάλων της.

Πετόσφαιρα Γυναικών

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Property Gallery Απόλλων, λίγες ώρες πριν φύγει το 2020. Αφενός γιατί κέρδισε την ΘΟΪ Αυγόρου σε εξ αναβολής αγώνα και αφετέρου γιατί η ΚΟΠΕ κατακύρωσε στην ομάδα μας το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, όπου ως γνωστό οι αντίπαλοι δεν έφερε έγκαιρα τα δελτία υγείας, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το παιχνίδι.

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη βρίσκεται στην κορυφή με 22 βαθμούς, ένα περισσότερο από την ΑΕΛ και ακολουθεί η Ολυμπιάδα με 17. Έτσι, η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, καθώς αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τον τίτλο.

Comments
To Top