ΓΥΝΑΙΚΕΣ

To Χριστουγεννιάτικο «PASP Quiz» με νικήτρια την Κική Κυνοσίδου ! (video)

Ο ΠΑΣΠ ενημερώνει για το «PASP Quiz».

Αναλυτικά:

Το βράδυ του Σαββάτου, 26 Δεκεμβρίου 2020, έκανε πρεμιέρα στο κανάλι του ΠΑ.Σ.Π. στο YouTube το Χριστουγεννιάτικο «PASP Quiz» το οποίο μοίρασε δύο χιλιάδες ευρώ σε τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Κύπρο με την υποστήριξη της εταιρείας Stoiximan.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν οι Βασίλης Μάντζης (Ολυμπιακός) που έπαιξε για το «Γκολ στη Ζωή», Γιώργος Γκαλίτσιος (Ανόρθωση) που εκπροσώπησε το «Ηλιαχτίδα Ζωής», Γιώργος Βαλεριάνος (Πάφος) εκπροσωπώντας την «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης» και η Κική Κυνοσίδου (Apollon Ladies) για το «Περπατώντας με την Έλενα».

Μέσα σε χιουμοριστικό κλίμα η ποδοσφαιρίστρια του Απόλλωνα να κέρδισε στο τέλος αφού κανείς ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βρει οκτώ σωστές απαντήσεις από τις δέκα, σκορ που πέτυχε η ίδια. Η αστεία στιγμή του επεισοδίου ήταν η ερώτηση για τα αντισυλληπτικά χάπια που έτυχε στον Γιώργο Γκαλίτσιο, με τον Γιώργο Βαλεριάνο να τον προτείνει ως νικητή αν βρει την σωστή απάντηση.

Στο τέλος οι συμμετέχοντες έδωσαν τις Χριστουγεννιάτικες τους ευχές ενώ θυμίζουμε ότι θα ακολουθήσει κι ένα Πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο με Κύπριους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστρια.

Comments
To Top