ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάλεσμα στον κόσμο για εγγραφή μελών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας σε πρόσφατη συνεδρία, έλαβε αποφάσεις για την πραγματοποίηση στοχευμένων ενέργειών που σκοπό έχουν την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και της Διοίκησης του Σωματείου αλλά και την επίδειξη του πρέπον σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς τα αρχαιότερα μέλη του.

Δημοσιεύσαμε πρόσφατα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα σχέδια αναβάθμισης των εξωτερικών χώρων του οικήματος του Σωματείου, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει, με σκοπό εντός της επόμενης χρονιάς το Οίκημα του Σωματείου να γίνει ξανά σημείο συνάντησης των Απολλωνιστών, να γίνει ξανά το σπίτι τους που περιμένει να τους υποδεχθεί.

Επίσης αποφασίσθηκε η δημιουργία προγράμματος ανταπόδοσης και επιβράβευσης των Μελών που διαχρονικά, κάποια ακόμα και από την ίδρυσή του, στηρίζουν οικονομικά αλλά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο το Σωματείο.

Το πρόγραμμα, για το οποίο θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες σε επόμενο στάδιο, περιλαμβάνει αποκλειστικές εκδηλώσεις για τα Μέλη του Απόλλωνα καθώς και προϊόντα συνδεδεμένα με την διαχρονική συμβολή του κάθε Μέλους στο Σωματείο μας.

Χωρίς τα μέλη του, δεν μπορεί να υφίσταται κανένα σωματείο.

Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε όλους τους Απολλωνίστες να εγγραφούν ως μέλη του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού, διαφυλλάτοντας έτσι την αθλητική, εθνική και πολιτιστική κληρονομιά του Σωματείου μας, την αδιάκοπη στήριξη των αθλητικών του τμημάτων αλλά και την ενδυνάμωση της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας ως Μέλος στο Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού μπορείτε να βρείτε μέσω:

• Της ιστοσελίδας μας www.apollonclub.com.cy
• Στο τηλέφωνο 25 344129

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Comments
To Top