ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπόλιαριτς: «Ήμουν κοντά στη Θέλτα, ήρθα τυχαία στον Απόλλωνα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μιλένκο Σπόλιαριτς μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το φετινό πρωτάθλημα και μίλησε για το πως ήρθε τότε στον Απόλλωνα.

Οι δηλώσεις του:

«Αυτό που ζούμε με τον ιό είναι ότι χειρότερο και μακάρι να έρθουν αυτές οι όμορφες μέρες που είχαμε. Οι παίκτες παίζουν χωρίς κόσμο και είναι λυπηρό. Στην Αγγλία έβαλαν 2 χιλιάδες και βλέπεις ότι κάτι γίνεται. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να παίζουν χωρίς φιλάθλους.

Δεν περίμενα μικρές ομάδες να ήταν τόσο καλές. Αυτές οι ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να κοντράρουν πιο μεγάλες ομάδες. αυτό μου άρεσε φέτος. Η Καρμιώτισσα, ο Ολυμπιακός, η Πάφος. Ο ΑΠΟΕΛ αναρωτιέσαι αν θα είναι στην εξάδα. Ο Απόλλωνας δείχνει να έχει σταθερότητα. Μπορεί να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά παίρνει τις νίκες.

Η ΑΕΛ έχει χρόνια να έχει τόσο σταθερή απόδοση. Είναι ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Δείχνει φοβερή σταθερότητα, βάζει και μικρούς. Δεν είναι εύκολο να βάλεις τον γιο σου να παίζει.

Ο Σωφρόνης προσπαθεί να παίζει και με άλλο τρόπο. Δεν είναι εύκολο να έρθεις σε μια ομάδα στημένη. Αρέσει στους παίκτες ο τρόπος παιχνιδιού. Το βλέπω δύσκολο για πρωτάθλημα, αλλά θα είναι εκεί. Έφερε άλλο αέρα.

Έχουμε αρκετές αντιδράσεις με την Ομόνοια. Είναι καλό για την Ομόνοια που πήρε οικονομική βοήθεια. Ο πρόεδρος έδωσε πολλά λεφτά. Πρέπει να έχεις ισορροπία στην ομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη. Περίμενα να είναι πιο πίσω η Ομόνοια. Τελείωσε η Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα.

Οι μικρές ομάδες έφεραν καλούς ξένους.

Και εγώ λέω ευτυχώς που ήρθα στην Κύπρο. Έκανα τρία πανέμορφα παιδιά και έχω καλούς ανθρώπους γύρω μου. Ήρθα τυχαία στην Κύπρο. Ευτυχώς και το εννοώ. Είχα κάτι από την Θέλτα και έστειλα βίντεο. Ήμουν κοντά στην Θέλτα Βίγκο που πήγαινε κάθε χρόνο καλά. Τελικά πήραν παίκτη από τον Ερυθρό Αστέρα και εγώ ήρθα στον Απόλλωνα.

Το βιβλίο μου είναι γραμμένο για να βοηθήσει ένα παιδί να προχωρήσει».

Comments
To Top