ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση με Μιλένγκο με αφορμή το βιβλίο του (pics)

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στα γραφεία του Σωματείου μας, το θρυλικό “οχτάρι” του Απόλλωνα Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή τη συγγραφή του βιβλίου “Πως…δεν θα γίνεις ποδοσφαιριστής”, που εξέδωσε πρόσφατα ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που απευθύνεται στους νεαρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους και μέσα απ’ τις σελίδες του καταγράφεται ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να προσεγγίζουν το άθλημα. Απώτερος στόχος του βιβλίου, είναι η μέγιστη αξιοποίηση του ταλέντου των παιδιών.

Το Σωματείο μας επικροτεί έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία, γι’ αυτό και προσφέρει τα πρώτα 50 βιβλία στην επιχορηγημένη τιμή των €16.

Θεωρούμε ότι το βιβλίο αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο οδηγό για νεαρούς ποδοσφαιριστές και καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους του Απόλλωνα να το προμηθευτούν.

Όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Σωματείου μας και στο τηλέφωνο 25344129.

Η ιστορία μπορεί να συνεχίζεται όπως εύστοχα αναγράφεται στο φόντο της φωτογραφίας, αλλά μόνο όταν εκτιμούμε και σεβόμαστε το παρελθόν μας και όσους προσέφεραν στον Απόλλωνα μας!

Σημ.: Στην φώτο ο Μιλένκο κρατώντας το τρόπαιο του πρωταθλήματος 1994.

Comments
To Top